- Må ligge døden nær om vi skal stå over dansen

Sykdom stoppet ikke Nadya fra å svinge seg på parketten.

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld var det duket for brennhet stemning i studio i Nydalen i Oslo, da «Skal vi danse»-paret Eirik Søfteland og Nadya Khamitskaya danset samba til Beyonces «Crazy in love».

Men det var ikke bare under direktesendingen at det gikk hett for seg for ettbarnsmoren Nadya - hun har nemlig slitt med feber og influensa hele uken, forteller hun til Seoghør.no.

- Jeg har ligget med feber fra tirsdag til nå. Men litt feber må jeg jo tåle. Det går fint. Jeg sover om natten, men det har vært en hard uke. Jeg klarer ikke danse to danser rett etter hverandre så jeg måtte ta litt små pauser.

NEKTER Å GI OPP: Litt sykdom stoppet ikke Nadya Khamitskaya fra å svinge seg på parketten med Eirik Søfteland.
 Foto: FameFlynet Norway
NEKTER Å GI OPP: Litt sykdom stoppet ikke Nadya Khamitskaya fra å svinge seg på parketten med Eirik Søfteland. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Men å stå over lørdagens «Skal vi danse»-sending var aldri aktuelt for Khamitskaya:

- Nei, vi proffedansere må ligge døden nær om vi skal stå over dansen!

Eirik og Nadya gjennomførte sambaen med glans - selv om dommer Tor Fløysviks tilbakemelding har satt sinne i kok hos TV-seerne.

Nå beklager han nemlig å ha brukt ordet «neger» på direktesendt TV:

- Jeg mente ikke noe galt med det, så det beklager jeg på det dypeste. Det var de afrikanske slavene i Sør-Amerika som utviklet dansen, og det var deres gledesdans for å ha fri fra et arbeid som stort sett gikk døgnet rundt. Jeg beklager at jeg brukte ordet neger, det mente jeg ikke noe vondt med, sier Fløysvik til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Eli Hagen begynner å bli sliten av dansen