DÅRLIG SELVBILDE: Kate Beckinsale har tidligere fortalt at hun slet med spiseforstyrrelser i ungdommen. Under innspillingen av "Whiteout", fortalte hun åpent om at hun ikke liker kroppen sin. Foto: All Over Press
DÅRLIG SELVBILDE: Kate Beckinsale har tidligere fortalt at hun slet med spiseforstyrrelser i ungdommen. Under innspillingen av "Whiteout", fortalte hun åpent om at hun ikke liker kroppen sin. Foto: All Over PressVis mer

Må leie inn rumpe-skuespiller

Kate Beckinsale nekter å vise frem bakdelen sin på film.

SEHER.NO: Hun er svært slank, men allikevel mener Kate Beckinsale (34) at hun har en altfor stor stump.

Derfor krever hun nå å få det Daily Mail kaller en "botty double".

Produsentene av "Whiteout" må pent finne seg i å betale 10.000 dagen til en person som skal spille nakne Kate.

- Kate har et forferdelig selvbilde. Hun tror hun er feit, og hun klager alltid over hvordan visse antrekk får rumpa hennes til å virke stor. Hun har jo en helt fantastisk kropp, sier en kilde i produksjonsteamet til filmen til avisa.

Manuset sa at rollefiguren hennes skulle bli filmet naken i dusjen, med fokus på rumpe og lår.

- Kate insisterte på at en stand-in skulle ta jobben. Hun var ganske åpen om at hun ikke liker kroppen sin, og sa at hun ikke kan fordra bakdelen sin, og at hun ikke var komfortabel med å blotte den, avslutter kilden.

Nylig annonserte produksjonsselskapet Silver Pictures etter en brunette på 172, og som veide under 57 kilo, som kunne ta på seg jobben som dusjende kvinne.

LES OGSÅ: Bare ei reklamerumpe?