Må legge seg under kniven

Adele ser ingen annen utvei, og avlyser samtlige opptredener.

SLITER MED STEMMEN: Den britiske sangstjernen Adele må legge seg under kniven for å operere stemmebåndene sine. Dermed er resten av årets konserter avlyst for 23-åringen. Her er hun avbildet under sin opptreden på  MTV Video Music Awards i Los Angel Foto: All Over Press
SLITER MED STEMMEN: Den britiske sangstjernen Adele må legge seg under kniven for å operere stemmebåndene sine. Dermed er resten av årets konserter avlyst for 23-åringen. Her er hun avbildet under sin opptreden på MTV Video Music Awards i Los Angel Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den britiske soul- og popartisten Adele Laurie Blue Adkins (23) har skutt mot stjernehimmelen med hitlåter som «Someone Like You» og «Chasing Pavements».

Derfor vil nok mange fans bli skuffet over at Adele nå må avlyse samtlige konserter og andre opptredener ut året. Den unge sangeren må nemlig legge seg under kniven for å operere stemmebåndene sine.

«Hun skal gjennomgå en operasjon for å lette de nåværende halsplagene sine og det forventes at hun vil bli helt frisk igjen. Som et resultat av dette, har legene beordret at hun hviler stemmen og gjenvinner kreftene sine før hun begynner å inngå noen flere forpliktelser», heter det på hjemmesiden hennes.

Adele har slitt med stemmen i en lengre periode, og tidlig i oktober ble hun tvunget til å avlyse hele den utsolgte USA-turnéen sin. Det var annen gang i år den populære briten har pådratt seg blødninger på stemmebåndene.

Forhåpentligvis vil operasjonen sikre færre ubehageligheter for 23-åringen - og at fansen slipper flere avlyste konserter. Alle som har kjøpt billetter til høstens opptredener i Storbritannia vil imidlertid få refundert pengene sine.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Lykken brast etter knappe fem år  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer