SUPERSTJERNER: "Twilight"-filmen har blitt en kjempesuksess, og skuespillerne superstjerner. Nå skal det lages en ny film basert på oppfølgerboken "New Moon".  Foto: Stella Pictures
SUPERSTJERNER: "Twilight"-filmen har blitt en kjempesuksess, og skuespillerne superstjerner. Nå skal det lages en ny film basert på oppfølgerboken "New Moon". Foto: Stella PicturesVis mer

Må legge på seg over 13 kilo!

"Twilight"-stjernen Taylor Lautner satt på superstreng diett.

SEHER.NO: De fleste skuespillere er villige til å gå ganske langt for å få en bestemt rolle, om det så gjelder å gå opp i vekt, ned i vekt eller bli mer eller mindre trent.  

Men i "Twilight"-stjernen Taylor Lautners (16) tilfelle er det så voldsomt at han "nesten dreper seg selv", som han selv sier.

Det var lenge uvisst om unggutten skulle få gjenoppta rollen som Jacob Black i oppfølgeren til filmsuksessen "Twilight". Men på grunnlag av at han lovte å legge på seg over 13 kilo i muskler og fett, sa produsentene ja til å ha ham med videre, skriver Access Hollywood.

Dermed har skuespilleren nå blitt satt på en superstreng diett- og treningsplan, og befinner seg på treningsstudio mange timer hver eneste dag.

- Jeg går på treningsstudio hver eneste dag, syv dager i uka, to timer om dagen. Og så spiser jeg så mye som jeg overhodet kan. Jeg er i ferd med å bli gal, uttalte en smilende Lautner i helgen.

Skuespilleren, som allerede fra før av var relativt høy og bøff, forteller at han har lagt på seg over 11 kilo og kun har litt over to igjen før han har nådd toppvekten.

 - Jeg har lagt på meg rundt 11 kilo, men jeg garanterte at jeg hvertfall kunne legge på meg to til. Jeg har allerede lagt på meg mye, så jeg er en mann som holder mitt ord, ser han.

Årsaken til at unggutten må "bøffes opp" for rollen i oppfølgeren er at hans rollefigur blir en gigantisk varulv.

Men Taylor hevder at det harde arbeidet har lønt seg.

- Det er motivasjon for min lidenskap når det gjelder denne rollefiguren. Jeg visste at det var nødvendig for rollen og jeg gleder meg skikkelig til å bli del av dette, sier han.  

Innspillingen av "New Moon" starter i slutten av mars i år.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg måtte ha et perfekt smil!