TAPER MILLIONER: Ulykken til Haugen har hatt store konsekvenser økonomisk for det populære bandet Hellbillies. Foto: STELLA PICTURES
TAPER MILLIONER: Ulykken til Haugen har hatt store konsekvenser økonomisk for det populære bandet Hellbillies. Foto: STELLA PICTURESVis mer

- Må lære å snakke igjen

Hellbillies-vokalisten må lære å snakke igjen.

SEHER.NO: I sommer ble Hellbillies-vokalist Aslag Haugen (48) hardt skadet da han falt ned fra scenen og brakk nakken og begge håndleddene under Skiippagurra-festivalen i Tana i Finnmark.

Som følge av nakkeoperasjonen etterpå må 48-åringen nå trene opp stemmen fra bunnen av og gå til logoped, skriver Dagbladet.

- Først skal jeg lære å snakke igjen, sier Haugen til avisen.

Da han kom til sykehuset etter ulykken i juli, fikk artisten valget mellom å forbli lam fra halsen og ned, eller å operere - selv om det kunne ødelegge stemmen hans for alltid.

- Det var forferdelig, som pest eller kolera. Jeg ville jo ikke forestille meg et liv som lam fra halsen og ned, men jeg klarte heller ikke forsone meg med at jeg kanske aldri kunne synge igjen. Det er jobben min, hobbyen min, lidenskapen min, sier han til avisen.

48-åringen fulgte legens råd og gikk for operasjonen. Etter det har han vært sykemeldt og blant annet gått til håndterapi. Ifølge Dagbladet skal 48-åringen nå gå til logoped, og deretter kombinere stemmetreningen med sangpedagog.

Haugen er nå sykemeldt til 30.november, og det betyr at Hellbillies ikke vil stå på scenen sammen før tidligst neste sommer.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
LES OGSÅ: Kjærigheten tok slutt