Må kvitte seg med 14 personer

Dersom Yaseen og Julie Maria går videre til MGP-finalen.

MÅ KUTTE: Asher Yaseen Naseem og Julie Maria Dahl må droppe 14 av sine 18 korister dersom de går videre til den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen.  Foto: Scanpix
MÅ KUTTE: Asher Yaseen Naseem og Julie Maria Dahl må droppe 14 av sine 18 korister dersom de går videre til den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Rapduoen Yaseen og Julie Maria gikk videre til den norske finale i Melodi Grand Prix da de sikret seg en tredjeplass under sangkonkurransen lørdag kveld.


Med seg hadde de 18 korister som entret scenen mot slutten av sangen. Dette er noe de må kutte ut dersom de unge sangerne går videre til den internasjonale finalen i Baku.

- I Eurovision Song Contest er det ikke lov å være mer enn seks personer i et show, uansett om personene befinner seg på scenen eller i bakgrunnen, sier kommunikasjonssjef i Den europeiske kringkastingsunionen Sietse Bakker til Dagbladet.

Norge har gått bort fra de internasjonale reglene i de nasjonale konkurransene for å skape et bedre show. 

- NRK har gjort som svenskene, og økt hvor mange som kan stå på scenen. Samtidig har de begynt med backingvokal på tape. Det ser flottere ut, men det kan bli utrolig tamt internasjonalt, sier leder i den norske Grand Prix-klubben Morten Thomassen til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De andre finalistene er sjanseløse   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer