Må kjempe for datteren

- Hun er forberedt på å gjøre alt for å beskytte henne.

BESKYTTER NAHLA: Halle Berry er klar for å møte ekskjæresten i retten for å kjempe om datteren. Foto: Stella Pictures
BESKYTTER NAHLA: Halle Berry er klar for å møte ekskjæresten i retten for å kjempe om datteren. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Oscar-vinner Halle Berry (44) er forberedt på å møte ekskjæresten Gabriel Aubry (35) i retten for å kjempe om foreldreretten til deres 2 år gamle datter Nahla.

– Halle er alvorlig bekymret for datterens velvære når hun er sammen med faren over lengre tid, og er forberedt på å gjøre alt for å beskytte henne, sier skuespillerinnens talsperson til People.

44-åringen har valgt å trekke seg fra filminnspillingen av «New Year’s Eve» for å fokusere på å kampen om datteren.

– Hun har forsøkt å løse disse problemene direkte sammen med datterens far Gabriel Aubry, men på grunn av hans mangel på samarbeidsvilje, har ikke Halle annet valg enn å gå rettens vei, sier talspersonen.

Berry og Aubry gikk fra hverandre i april, og i slutten av desember leverte Aubry inn rettspapirer hvor han søkte om å formelt bli anerkjent som Nahlas far og om delt foreldrerett.

Kilder nær Oscar-vinneren har tidligere uttalt at skuspillerinnen og Aubry gikk fra hverandre fordi aldersforskjellen mellom dem ble for stor. Berry mente også at Aubry ikke var «helt tilstede» i forholdet.

Berry er nå sammen med skuespilleren Oliver Martinez (44).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her er den nye catwoman