Ben Affleck og Jennifer Garner

- Må ikke snakke stygt om hverandre foran barna

Avslører hemmelige krav i skilsmissepapirene.

TAR SLUTT: Ben Affleck og Jennifer Garner har levert de siste skilsmissepapirene som kreves for å formelt sett kunne skilles. I dem kommer det angivelig frem flere detaljer om hvordan samspillet mellom de to nå må fungere. Foto: NTB scanpix
TAR SLUTT: Ben Affleck og Jennifer Garner har levert de siste skilsmissepapirene som kreves for å formelt sett kunne skilles. I dem kommer det angivelig frem flere detaljer om hvordan samspillet mellom de to nå må fungere. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å skille seg er ikke like enkelt som å gifte seg. Det har det tidligere paret bestående av Ben Affleck (46) og Jennifer Garner (46) fått erfare. Allerede i 2015 kunngjorde de at de ønsket å gå hver til sitt, og i etterkant har begge datet andre mennesker.

Likevel er de ennå ikke formelt sett skilt, men nå har de bestemt seg for å få fart på prosessen. TMZ skriver nå at paret har sendt inn de siste papirene som kreves for å kunne skilles lovlig, som vil si at de snart vil bli erklært skilt. Det i seg selv er kanskje ikke så spennende, med tanke på at de begge har levd som om de har vært single i flere år allerede.

Eksene har sammen leid inn en privat dommer, som skulle sørge for at alt det juridiske var på stell før papirene ble sendt inn til retten på fredag. Det er derimot kravene som kommer frem i disse papirene som mange har bitt seg merke i.

Må skjerpe seg

«Ingen av dem må snakke stygt om hverandre foran barna», skal angivelig være ett av kravene som er blitt stilt. I dokumentene kommer det frem at de skal dele ansvaret for sine tre barn Violet (12), Seraphina (9) og Samuel (6), som de fikk i løpet av de ti årene de var rette ektefolk.

Det går derimot ikke helt knirkefritt for seg. De skal ha skrevet under på at de må møte en foreldreterapeut en gang i måneden i løpet av det kommende halvåret, slik at ordningen forhåpentligvis skal fungere. Skal vi tro dokumentene er det nemlig litt dårlig stemning mellom de to stjernene.

STJERNELAG: Jennifer Garner og Ben Affleck var et av verdens heiteste par før de gikk hver til sitt. I disse dager forsøker de å bli ferdig med skilsmissen, slik at de begge kan komme seg videre. Foto: NTB scanpix
STJERNELAG: Jennifer Garner og Ben Affleck var et av verdens heiteste par før de gikk hver til sitt. I disse dager forsøker de å bli ferdig med skilsmissen, slik at de begge kan komme seg videre. Foto: NTB scanpix Vis mer

«Ingen av dem skal komme med nedsettende eller fornærmende bemerkninger om den andre i barnas nærvær eller i rettevidde av mindreårige», skal det angivelig stå i dokumentet. Vi får derfor bare håpe at de to foreldrene kan krangle privat, eller at stemningen letter mellom dem på et eller annet tidspunkt.

Ingen av dem skrev heller under en såkalt særavtale da de giftet seg, og har derfor hatt problemer med å dele de store verdiene de har skaffet seg både sammen og solo. Ben skal angivelig være god for over en milliard norske kroner, mens Jennifer på sin side er verdt rundt en halv milliard norske kroner.

DELER ANSVARET: Her er en smilende Jennifer Garner avbildet med de to yngste barna i Los Angeles i oktober. Foto: NTB Scanpix
DELER ANSVARET: Her er en smilende Jennifer Garner avbildet med de to yngste barna i Los Angeles i oktober. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er ikke bare bare å fordele slike verdier i etterkant av et stygt brudd. Paret har eid flere store boliger sammen i både California og i Georgia. Til syvende og sist er det ifølge People en dommer som skal avgjøre hvordan eiendelene og de alle pengene skal fordeles. Siden de var gift i ti år, kan det bli vanskelig.

Det er spekulert på om det vil gjøres så enkelt som at alt deles 50/50, men hvis en av dem bestemmer seg for å motsi seg det, kan det bli en lang prosess.

Nye forhold

Tross mye oppmerksomhet rundt skilsmissen i mediene de siste månedene, ser de tikke ut som noen av dem har brydd seg nevneverdig om det.

Mens Affleck var kjæreste med TV-produsenten Lindsay Shookus (38) i rundt ett år og nylig ble linket til Playboy-modellen Shauna Sexton (22), har det vært stille rundt kjærlighetslivet til Garner. I hvert fall frem til i høst.

Ifølge US Weekly skal nemlig trebarnsmoren ha funnet lykken igjen. Og den utkårende skal være den seks år yngre forretningsmannen John Miller (40).

- De har vært sammen i seks måneder, og det begynner å bli seriøst, sa en venn av paret til bladet.

Miller er administrerende direktør i CaliGroup, et firma som eier Miso Robotics og en kjede på rundt 50 CaliBurger restauranter. Han har vært gift tidligere og har to barn, skriver bladet.

- Jen får frem det beste i John, og han er lykkeligere enn han sannsynligvis noensinne har vært. Det er et kjærlig og sunt forhold, delte en annen kilde.

Også magasinet People skrev om «Alias»-stjernens nye romanse. De hevder derimot at det foreløpig kun er en hyggelig flørt mellom duoen.

- De dater, men det er ikke seriøst. Han har ikke truffet barna hennes, forteller en kilde til nettstedet.

Kjørte eksmannen til rehab

Nyheten om Jennifer og John kommer bare et par uker etter at skilsmissen mellom henne og Ben Affleck offisielt ble ferdigstilt.

- Jen har ventet på å gå videre, og nå som skilsmissen er i boks kan hun endelig gjøre det. Hun har ikke hatt noe annet valg siden Ben ble nødt til å fullføre rehab-behandlingen sin. Men hun har vært klar til å signere papirene, fortalte en kilde til People tidligere denne måneden.

EN HJELPENDE HÅND: Kort tid etter at Ben Affleck ble singel i august, havnet han på rehab igjen. Og det var ekskona, Jennifer Garner (t.h) og en ukjent kvinne, som kjørte ham til behandlingssenteret. Foto: NTB Scanpix
EN HJELPENDE HÅND: Kort tid etter at Ben Affleck ble singel i august, havnet han på rehab igjen. Og det var ekskona, Jennifer Garner (t.h) og en ukjent kvinne, som kjørte ham til behandlingssenteret. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var i fjor, nesten to år etter bruddet fra Garner, at Affleck avslørte at han hadde gjennomgått behandling for alkoholisme.

I august havnet «Gone Girl»-stjernen tilbake på rehab igjen, og det var ekskona Jennifer som kjørte ham til behandlingssenteret.

LES OGSÅ: - Brudd for stjerneparet igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer