TAR SLUTT: Ben Affleck og Jennifer Garner har levert de siste skilsmissepapirene som kreves for å formelt sett kunne skilles. I dem kommer det angivelig frem flere detaljer om hvordan samspillet mellom de to nå må fungere. Foto: NTB scanpix
TAR SLUTT: Ben Affleck og Jennifer Garner har levert de siste skilsmissepapirene som kreves for å formelt sett kunne skilles. I dem kommer det angivelig frem flere detaljer om hvordan samspillet mellom de to nå må fungere. Foto: NTB scanpixVis mer

Ben Affleck og Jennifer Garner

- Må ikke snakke stygt om hverandre foran barna

Avslører hemmelige krav i skilsmissepapirene.

Å skille seg er ikke like enkelt som å gifte seg. Det har det tidligere paret bestående av Ben Affleck (46) og Jennifer Garner (46) fått erfare. Allerede i 2015 kunngjorde de at de ønsket å gå hver til sitt, og i etterkant har begge datet andre mennesker.

Likevel er de ennå ikke formelt sett skilt, men nå har de bestemt seg for å få fart på prosessen. TMZ skriver nå at paret har sendt inn de siste papirene som kreves for å kunne skilles lovlig, som vil si at de snart vil bli erklært skilt. Det i seg selv er kanskje ikke så spennende, med tanke på at de begge har levd som om de har vært single i flere år allerede.

Eksene har sammen leid inn en privat dommer, som skulle sørge for at alt det juridiske var på stell før papirene ble sendt inn til retten på fredag. Det er derimot kravene som kommer frem i disse papirene som mange har bitt seg merke i.

Må skjerpe seg

«Ingen av dem må snakke stygt om hverandre foran barna», skal angivelig være ett av kravene som er blitt stilt. I dokumentene kommer det frem at de skal dele ansvaret for sine tre barn Violet (12), Seraphina (9) og Samuel (6), som de fikk i løpet av de ti årene de var rette ektefolk.

Det går derimot ikke helt knirkefritt for seg. De skal ha skrevet under på at de må møte en foreldreterapeut en gang i måneden i løpet av det kommende halvåret, slik at ordningen forhåpentligvis skal fungere. Skal vi tro dokumentene er det nemlig litt dårlig stemning mellom de to stjernene.

STJERNELAG: Jennifer Garner og Ben Affleck var et av verdens heiteste par før de gikk hver til sitt. I disse dager forsøker de å bli ferdig med skilsmissen, slik at de begge kan komme seg videre. Foto: NTB scanpix
STJERNELAG: Jennifer Garner og Ben Affleck var et av verdens heiteste par før de gikk hver til sitt. I disse dager forsøker de å bli ferdig med skilsmissen, slik at de begge kan komme seg videre. Foto: NTB scanpix Vis mer

«Ingen av dem skal komme med nedsettende eller fornærmende bemerkninger om den andre i barnas nærvær eller i rettevidde av mindreårige», skal det angivelig stå i dokumentet. Vi får derfor bare håpe at de to foreldrene kan krangle privat, eller at stemningen letter mellom dem på et eller annet tidspunkt.

Ingen av dem skrev heller under en såkalt særavtale da de giftet seg, og har derfor hatt problemer med å dele de store verdiene de har skaffet seg både sammen og solo. Ben skal angivelig være god for over en milliard norske kroner, mens Jennifer på sin side er verdt rundt en halv milliard norske kroner.

DELER ANSVARET: Her er en smilende Jennifer Garner avbildet med de to yngste barna i Los Angeles i oktober. Foto: NTB Scanpix
DELER ANSVARET: Her er en smilende Jennifer Garner avbildet med de to yngste barna i Los Angeles i oktober. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er ikke bare bare å fordele slike verdier i etterkant av et stygt brudd. Paret har eid flere store boliger sammen i både California og i Georgia. Til syvende og sist er det ifølge People en dommer som skal avgjøre hvordan eiendelene og de alle pengene skal fordeles. Siden de var gift i ti år, kan det bli vanskelig.

Det er spekulert på om det vil gjøres så enkelt som at alt deles 50/50, men hvis en av dem bestemmer seg for å motsi seg det, kan det bli en lang prosess.

Nye forhold

Tross mye oppmerksomhet rundt skilsmissen i mediene de siste månedene, ser de tikke ut som noen av dem har brydd seg nevneverdig om det.

Mens Affleck var kjæreste med TV-produsenten Lindsay Shookus (38) i rundt ett år og nylig ble linket til Playboy-modellen Shauna Sexton (22), har det vært stille rundt kjærlighetslivet til Garner. I hvert fall frem til i høst.

Ifølge US Weekly skal nemlig trebarnsmoren ha funnet lykken igjen. Og den utkårende skal være den seks år yngre forretningsmannen John Miller (40).

- De har vært sammen i seks måneder, og det begynner å bli seriøst, sa en venn av paret til bladet.

Miller er administrerende direktør i CaliGroup, et firma som eier Miso Robotics og en kjede på rundt 50 CaliBurger restauranter. Han har vært gift tidligere og har to barn, skriver bladet.

- Jen får frem det beste i John, og han er lykkeligere enn han sannsynligvis noensinne har vært. Det er et kjærlig og sunt forhold, delte en annen kilde.

Også magasinet People skrev om «Alias»-stjernens nye romanse. De hevder derimot at det foreløpig kun er en hyggelig flørt mellom duoen.

- De dater, men det er ikke seriøst. Han har ikke truffet barna hennes, forteller en kilde til nettstedet.

Kjørte eksmannen til rehab

Nyheten om Jennifer og John kommer bare et par uker etter at skilsmissen mellom henne og Ben Affleck offisielt ble ferdigstilt.

- Jen har ventet på å gå videre, og nå som skilsmissen er i boks kan hun endelig gjøre det. Hun har ikke hatt noe annet valg siden Ben ble nødt til å fullføre rehab-behandlingen sin. Men hun har vært klar til å signere papirene, fortalte en kilde til People tidligere denne måneden.

EN HJELPENDE HÅND: Kort tid etter at Ben Affleck ble singel i august, havnet han på rehab igjen. Og det var ekskona, Jennifer Garner (t.h) og en ukjent kvinne, som kjørte ham til behandlingssenteret. Foto: NTB Scanpix
EN HJELPENDE HÅND: Kort tid etter at Ben Affleck ble singel i august, havnet han på rehab igjen. Og det var ekskona, Jennifer Garner (t.h) og en ukjent kvinne, som kjørte ham til behandlingssenteret. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var i fjor, nesten to år etter bruddet fra Garner, at Affleck avslørte at han hadde gjennomgått behandling for alkoholisme.

I august havnet «Gone Girl»-stjernen tilbake på rehab igjen, og det var ekskona Jennifer som kjørte ham til behandlingssenteret.

LES OGSÅ: - Brudd for stjerneparet igjen

Vant 20 000 hver eneste måned de neste 20 årene!

Vant 20 000 hver eneste måned de neste 20 årene!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
- Det var jeg som ble etterlyst

- Det var jeg som ble etterlyst

Dette fikk du ikke se på tv

Dette fikk du ikke se på tv

Slik er fotballstjernens luksus-soning

Slik er fotballstjernens luksus-soning

Flytter ikke inn med kjæresten i nykjøpt leilighet

Flytter ikke inn med kjæresten i nykjøpt leilighet

Milliardær-familiens ukjente drama

Milliardær-familiens ukjente drama

Dette er årets fire første deltakere i «Paradise Hotel»

Dette er årets fire første deltakere i «Paradise Hotel»

Ser rødt av gravidspørsmål

Ser rødt av gravidspørsmål

Ny tragedie ti år etter konas død

Ny tragedie ti år etter konas død

Derfor vil ikke Gwyneth ha barn med sin nye ektemann

Derfor vil ikke Gwyneth ha barn med sin nye ektemann

Raser mot TV3

Raser mot TV3

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255