MÅ VITNE: George Clooney må vitne i retten, etter at tre personer står tiltalt for å ha misbruks hans navn i et klesmerke Foto: All Over Press
MÅ VITNE: George Clooney må vitne i retten, etter at tre personer står tiltalt for å ha misbruks hans navn i et klesmerke Foto: All Over PressVis mer

Må i retten i Italia

«Syriana»-stjernens advokat har bekreftet at hennes klient vil møte i retten.

SEHER.NO: Filmkjekkasen George Clooney (49) må vitne i retten, etter at tre personer står tiltalt for å ha misbruks hans navn i et klesmerke.
 
Tre personer er tiltalt for å ha satt Clooneys navn på et klesmerke, og dermed ha misbrukt stjernens navn. Rettsaken foregår i motebyen Italia, melder BBC.

«Syriana»-stjernens advokat, Grazia Maria Matelli, har bekreftet at hennes klient vil møte i retten.

Rettens dommer, Pietro Caccialanza, har beordret ekstra sikkerhetsvakter, for å forsikre seg om at rettsaken går rolig for seg.

- Det kommer nok til å møte opp masse folk kan jeg tenke meg, sier Caccialanza, som også lover Clooneys fans at de kommer til å få sjansen til å «komme nær sin filmhelt».

Saken har pågått siden april 2008, da de tre tiltale ble beskyldt for bedrageri, besittelse av stjålet gods, og et illegalt moteshow i et hotel i Milano.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Han er en fantastisk kysser