MÅ I VARETEKT: Å være superstjerne hjelper ikke når man skylder skatt.. Foto: All Over Press
MÅ I VARETEKT: Å være superstjerne hjelper ikke når man skylder skatt.. Foto: All Over PressVis mer

Må i fengsel

Wesley Snipes etterlyses til soning.

SEHER.NO: "Demolition Man" og "Blade"-tøffingen Wesley Snipes (45) kan ikke redde seg selv fra fengsel.

Actionhelten, som også har gjort kritikerroste roller i drama og komedier, ble i våres dømt til tre års fengsel for å skattefusk og skal skylde millioner av dollar fra perioden 1999-2004.

Den første Blade-filmen i trilogien tjente inn 150 millioner dollar alene, så Snipes burde være i stand til å gjøre opp for seg.

Statsadvokaten var uenig med dommeren i Florida, som lot Snipes gå mot kausjon mens han anker dommen sin.

Domstolen i Florida mente at det ikke var noen sannsynlighet for at Snipes ville rømme, men det argumentet holdt ikke lenger opp i systemet.

- Vi vil ha ham i varetekt. Han er blitt dømt av en jury, og idømt tre år og burde vært i varetekt, sier talsmannen for statsadvokatens kontor ifølge Perezhilton.com.

Så Snipe bes nå om å overgi seg til politiet. Så da gjenstår det å se hvor lenge skuespilleren er på frifot. Uansett så burde han klare seg fint i et tøft amerikansk fengsel. For Snipes slåsskamper er ikke filmtriks, han har trent kampsport siden han var 12 år gammel og behersker flere typer på høyt nivå.

Wesley har siden 2003 vært gift med Nikki Park, en koreansk maler, og de har fire barn sammen.

LES OGSÅ: Kokkelerer for stjernene

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.