FORELDRE: Odd-Magnus Williamson og Tinashe Williamson har fått sitt første barn sammen. Nå hyller ektemannen konas innsats. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORELDRE: Odd-Magnus Williamson og Tinashe Williamson har fått sitt første barn sammen. Nå hyller ektemannen konas innsats. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Odd-Magnus og Tinashe Williamson ble foreldre:

- Må ha vært en pitbull i et tidligere liv

Hyller kona etter familieforøkelsen.

Publisert

(Se og Hør): Tirsdag kunne det norske kjendisparet Odd-Magnus (37) og Tinashe Williamson (33) juble. De hadde fått en velskapt, liten jente, som er parets første barn sammen.

Hun kom til verden ved hjelp av keisersnitt, og det lykkelige paret har ikke klart å skjule sin begeistring over familieforøkelsen. Begge har lagt ut innlegg på Instagram der de gjør alt annet enn å skjule stoltheten.

Tinashe var først ut, med et humoristisk bilde som skulle forestille fødselen. Hun kunne også melde at paret var veldig forelsket. Nå har ektemannen hennes, en av landets mest kjente komikere, høynet med et nytt, humoristisk fotografi.

- Pitbull

Bildet er av datterens bakhode - der hårvirvelen kan minne om en malstrøm - og Tinashes hånd er synlig i bakgrunnen. Følelsen av å bli far beskriver han som nettopp en malstrøm.

I Instagram-innlegget hyller han også Tinashe:

«Alt bra med datter og mor. Sistnevnte må ha vært pitbull i tidligere liv. Er stum av respekt for kona mi. Takk til alle som har hjulpet oss på Ullevål fra start til slutt», skriver komikeren og skuespilleren.

Paret skal utvilsomt nyte de kommende dagene med sin nye skatt. Tinashes datter India, som hun har fra et tidligere forhold, er nå blitt storesøster.

FOTO: Hanne Pernille Andersen.

- Vi koser oss masse og er veldig forelsket, skrev modellen i en kommentar til Dagbladet onsdag.

Det var i oktober i fjor at paret annonserte at de ventet sitt første barn sammen. I et innlegg på Instagram, inspirert av selveste Beyoncé, kunne paret fortelle at de hadde laget seg en baby.

Bildet fikk tusenvis av likerklikk, og det var tydelig at annonseringsmetoden falt i god jord blant følgerne.

Saken fortsetter nedenfor.

Hetset

Perioden som gravid var tidvis krevende for modellen. I januar sto hun frem med at hun, i likhet med sin første fødsel, hadde planlagt å ta keisersnitt. Tinashe opplevde å få støtende kommentarer på bakgrunn av avgjørelsen. Det tok modellen et oppgjør med.

Til sine 25 000 følgere la hun ut et bilde med følgende budskap: «Det er ikke alltid en vaginal fødsel er det beste for mor og barn. Det blir planlagt keisersnitt også denne gangen».

Hun fikk enorm respons på bildet, noe som indikerer at mange har opplevd det samme som henne. Å møte forvirrede blikk, å få stygge kommentarer eller å høre fra andre mødre at man ikke har gjennomgått en «ordentlig» fødsel.

- Man får kommentarer om at det er den lette veien ut, at man ikke vil ødelegge der nede. Enkelte har sagt at jeg er «too posh to push». Altså, det er helt sykt. Sting får man jo uansett, fortalte hun til Dagbladet, og fortsatte:

- De kommentarene der kan være slitsomme og støtende for folk. Keisersnitt er ingen lett utvei, og det er ofte ikke et valg man tar. Det er noe man må, sa hun.

Eventyrromanse

Paret så hverandre for første gang på baren Bjørungs i 2012. Én måned senere snakket de sammen på utestedet Turkish Delight, der han hjalp henne bort fra en plagsom fyr.

Lite visste duoen den gang om at de året etter skulle bli forlovet, og i slutten av mai 2015 giftet de seg.

Odda gikk plystrende inn til vielsen, og etter bryllupet ga han en tommel opp med et stort smil om munnen.

FLOTT BRUD: Tinashe stilte i norsk design på bryllupsdagen sin. Foto: Espen Solli
FLOTT BRUD: Tinashe stilte i norsk design på bryllupsdagen sin. Foto: Espen Solli Vis mer

Etter at paret var smidd i hymens lenker gikk brudeparet og gjestene i prosesjon fra Angst til utestedet Stratos på Youngstorget. Der ble de tatt imot av et mannskor som sang for følget.

- På starten av 2000-tallet bodde jeg sammen med Odda. Han var støttekontakt, men måtte betale. Tina og Odd-Magnus er fantastiske. De er en buffé av kjærlighet, sa komiker Else Kåss Furuseth til Se og Hør den gang.

Bruden stilte i en lekker buksedress fra den norske designeren TSH (Tina Steffenakk Hermansen). Dagen før den store dagen skrev Tinashe følgende på Instagram:

- Herregud! Nå er jeg og henter morgendagens outfit. I morgen heter jeg Williamson.

LES OGSÅ: - Det vanskeligste en forelder kan oppleve

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer