Alec Baldwin:

- Må ha trykket på avtrekkeren

FBI mener Alec Baldwin må ha trykket på revolverens avtrekker i ny rapport.

BLE DREPT: En filmfotograf døde etter at rekvesitt-pistolen Alec Baldwin holdt avfyrte ett skudd. Her fra innspilling minutter etter hendelsen. Foto: Jim Weber/Santa Fe New Mexican via AP/NTB.
BLE DREPT: En filmfotograf døde etter at rekvesitt-pistolen Alec Baldwin holdt avfyrte ett skudd. Her fra innspilling minutter etter hendelsen. Foto: Jim Weber/Santa Fe New Mexican via AP/NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En filmfotograf døde og regissøren ble skadd da Alec Baldwin (64) avfyrte et rekvisittvåpen under innspillingen av filmen «Rust» i oktober ifjor.

I etterkant har det vært usikkerhet rundt hva som egentlig skjedde.

ORDLØS: Skuespiller Alec Baldwin får vite at kollega og filmfotograf Halyna Hutchins har omkommet etter å ha blitt truffet av et skudd fra en rekvisittpistol avfyrt av Baldwin selv på filmsettet i filmen "Rust" i høst. Video: Santa Fe Police Departement Vis mer

Nå har FBI konkludert med at Baldwin har måttet trykket på avtrekkeren på revolveren, som drepte filmfotograf Halyna Hutchins (42), skriver ABC News, som viser til en FBI-rapport de har fått tilgang på.

Ifølge ABC, som siterer FBI-rapporten, fant FBI ut at den aktuelle revolveren ikke kunne ha blitt avfyrt uten at noen hadde trykket på avtrekkeren.

Beslutning kom de til etter å ha utført flere tester og undersøkelser.

SKUTT: Ana Abulaban ble skutt av mannen sin, Ali Abulaban, grunnet sjalusi den 21. oktober. Reporter: Marthe Tveter Gjønnes. Vis mer

Det er uklart om de utførte testene med revolveren Baldwin brukte, eller om det var en av samme type.

I rapportene står det at revolveren, når den fungerer som den skal, ikke vil kunne avfyre et skudd om man kun fikler med den - som skuespilleren sa han gjorde da skyteepisoden skjedde.

FBIs funn er sendt over til det lokale politiet i New Mexico i USA, som fortsatt etterforsker saken.

Hundepasseren til Lady Gaga gikk på luftetur 24. februar og ble skutt av to ranere. To av hundene ble stjålet. Vis mer

Hvilke konsekvenser dette vil få for Baldwin er fortsatt ikke kjent, da det lokale politiet, som nevnt, ikke har avsluttet etterforskningen enda.

Det var i oktober ifjor tragedien rammet innspillingen av Alec Baldwins westernfilm «Rust» i New Mexico.

Hutchins (42) ble sendt til sykehus, der hun senere ble bekreftet død. Regissør Joel Souza (48) ble også sendt til sykehus hvor han ble behandlet for skadene sine.

LØGN: Dagbladet har intervjuet Tiger King-karakter Doc Antle. Bilder fra Netflix. Vis mer

Det var politiet i Santa Fe, i New Mexico, som bekreftet sjokkhendelsen i en pressemelding, gjengitt av blant annet People den gangen.

LES OGSÅ: Sjokkerer med skjønnhetsrituale

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer