Alexandra Joner:

- Må ha to barn

«Bloggerne»-profilen forteller om både bryllupsdrømmen og planer om barn.

PAR: Alexandra Joner har vært sammen med kjæresten Runar Vatne i hele 10 år. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet

PAR: Alexandra Joner har vært sammen med kjæresten Runar Vatne i hele 10 år. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet

Vis mer
Publisert

Alexandra Joner (32) er aktuell i den kommende sesongen av TV 2-suksessen «Bloggerne». Hun har etter hvert blitt et kjent ansikt for det norske folk, og nå er hun snart endelig tilbake på skjermen.

Nå er det ikke så lenge siden Joner sist var på tv. I høst var hun nemlig med på «Maskorama», riktig nok gjemt i Huldras kostyme. Når Se og Hør treffer realitystjernen kan hun fortelle at hun elsket å være med i NRK-programmet.

Hun kan også røpe at det kun var to mennesker i livet hennes som visste at hun var Huldra.

«BLOGGERNE»: Det er dags for den 18. sesongen med «Bloggerne» og her er de tre nye profilene. Video: TV 2 Vis mer

- Tryglet meg til å fortelle det

Joner forteller at manager David Eriksen (55) og kjæresten Runar Vatne (48) fikk vite at hun var med i «Maskorama».

- Det hadde vært veldig rart om han ikke visste. Å dra ut tidlig hver lørdag og komme hjem sent uten å fortelle hva jeg gjorde? Det hadde vært veldig «suspicious», sier 32-åringen lattermildt.

- Hvordan går det med deg og kjæresten?

- Det går bra. Livet dundrer og går, jeg føler vi har sett ekstremt lite til hverandre nå på grunn av blant annet «Maskorama». Det gjør at man savner hverandre litt, og det er egentlig litt koselig, forteller hun.

Til tross for at paret har vært sammen i hele 10 år er de fremdeles ikke forlovet. Joner har likevel tenkt på hvordan et potensielt bryllup skal se ut.

Alexandra Joner inviterer nok en gang til halloweenfest. Her svarer hun på ryktene som sier at hun er med i årets sesong av Maskorama. Reporter: Elise Aksnes. Video: Nora Skavhaug Vis mer

Flere klesskift

- Det bryllupet er planlagt i hodet mitt faktisk. Eller, kjolene er planlagt. Og land!

32-åringer forklarer at hun gjerne vil gifte seg på Ibiza.

- Hvor gøy hadde ikke det vært? Partybryllup! Og av kjoler ville jeg hatt alt. Kakekjole, en stram, en kort, en utringet.

- Det er lov med klesskift, er det ikke?

- Jo, og da kan jeg begynne med det mer kristne og jobbe mot det mer slutty. Jo nærmere dansegulvet man kommer, jo kortere og mer utringet blir den kjolen.

- Så nå venter du bare på ringen?

- Ja, den jævla ringen. Tiden vil vise, han er ikke akkurat rask, sier Joner med et smil om munnen og forklarer at paret har snakket om giftermål. Hun er imidlertid tydelig på at det er han som må stå for frieriet - ikke henne.

BLOGGERNE: Alexandra Joner får hjelp av svigermor til noe litt utenom det vanlige. Video: TV 2 / Bloggerne Vis mer

- Må ha to barn

På spørsmål om paret ønsker seg barn etter hvert er Joner helt klar på at det gjør de.

- Selvfølgelig, vi har snakket om det også. Ikke noe fastsatt, men at på et eller annet tidspunkt i livet om ikke altfor lenge skal det skje.

- Hvor mange barn ønsker du deg da?

- Hvis jeg først skal ha, så må jeg har to barn. Jeg er enebarn på mamma sin side, og det å ha mamma alene og ikke kunne ringe en søster å si: «Hallo, kan du ta henne denne helgen, nå er jeg drittlei»... Så ja, jeg vil ha to. Og når man først er på to tenker jeg at det hadde vært gøy å kjøre sånn Kardashian-familie og bare få fem stykker. Så vi får se hva det blir til, sier «Bloggerne»-profilen og legger lurt til:

- Samtidig har jeg lyst på sixpack og ikke lyst på hengepupper.

LES OGSÅ: - Dette er skremmende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer