Må ha cash til skilsmisse

Populariteten daler og kontoen er slunken. Det går nedover med Britney Spears. Hun har ikke vist seg med Kevin siden 25. mars.

FALMER: Den en gang så glamorøse popprinsessen er bare en skygge av seg selv. Foto: All Over Press
FALMER: Den en gang så glamorøse popprinsessen er bare en skygge av seg selv. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hver dag teller!


En skilsmisse virker å komme stadig nærmere for Britney Spears og Kevin Federline. Tidligere har Se og Hør Nett fortalt at Britney er i samtaler med en skilsmisseadvokat for å bli kvitt rap-wannabe Kevin, men nå spekuleres det i om det er pengene det står på.


SE HER: Fansen ber Britney skille seg


Derfor skaffer popprinsessen seg nå en ny jobb! Ifølge Aftonbladet har høygravide Britney begynt å designe barneklær, og det spekuleres i om hun har tatt ekstrajobben for å kunne skaffe penger til ektemannens høye forbruk.


- Hun er virkelig kreativ, sier en venn til The Sun.


- Hun har blant annet designet små punk- og hiphop-antrekk. De er så søte.


SE HER: Britney mistet sønnen


Forhåpentligvis for Britney blir klærne større suksess enn restauranten hun åpnet i New York, som måtte stenge etter matforgiftning i 2003. Kevin gjør nå alt han kan for å sikre sin øknomiske fremtid før et eventuelt brudd, og i følge The Sun har han skaffet seg alle kredittkortene han kan få kloa i.


- Han har innsett at han uten Britney nesten ikke har noen inntekt som kan opprettholde hans ekstravagante livsstil, sier en kilde til avisen.


- Han planlegger fremtiden og regner med at Britney vil betale regningen uansett når skilsmissen er i boks, for de må uansett dele alt - også gjeld.


SE HER: Barnevernet truer Britney


Den siste tidens negative skriverier har ikke gjort noe for å bedre Britneys popularitet. Etter å ha vært nettets mest populære kjendis i tre år, må hun nå se seg slått av pornostjernen Jenna Jameson.  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer