«Nytt på Nytt»

Må gjøre endringer - igjen

Humorprogrammet må gjøre endringer.

SMITTE: Nok en gang er det mulig smitte blant «Nytt på Nytt»-gjengen. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet
SMITTE: Nok en gang er det mulig smitte blant «Nytt på Nytt»-gjengen. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært en trøblete start på året for gjengen i «Nytt på Nytt». Etter nyttår måtte Sigrid Bonde Tusvik (42) innta sjefsstolen, da programleder Bård Tufte Johansen (52) ble smittet av corona.

Det tok ikke lang tid før redaksjonen nok en gang ble rammet, da Pernille Sørensen (44) og Johan Golden (47) havnet i karantene noen uker senere.

Nå har det skjedd igjen.

Mulig smittet

Mens Pernille Sørensen i midten av januar måtte stå over en sending grunnet karantene, uteblir hun igjen kun uker seinere. «Sidekickeren» har nemlig fått luftveissymptomer, og holder seg hjemme i tråd med anbefalinger fra FHI, melder NRK

Se og Hør har i skrivende stund ikke lyktes i å få kommentar fra Pernille Sørensen.

Erstattere er derimot klar. Ifølge kanalen er det komiker og NRK-profil Christian Mikkelsen (29) som skal fylle Sørensens sko i ukens sending av «Nytt på Nytt».

- Det blir både skummelt og gøy! Jeg har blitt kastet inn i det, men blir tatt godt vare på av en rutinert gjeng, sier Mikkelsen til NRK.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer