Sara Emilie Tandberg:

- Må gjøre det som føles riktig for meg

Det er mange som har sterke meninger om influenser Sara Emilie Tandberg.

HAT: Sara Emilie Tandberg har fått mange kommentarer etter sin deltakelse i TV 2-programmet «Bloggerne». Foto: Skjermdump/Instagram
HAT: Sara Emilie Tandberg har fått mange kommentarer etter sin deltakelse i TV 2-programmet «Bloggerne». Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN/ OSLO (Se og Hør): Influenser Sara Emilie Tandberg (29) har i flere år delt ærlig om livet sitt i sosiale medier. I fjor var hun også for første gang profil i TV-programmet «Bloggerne».

Seerne fikk være flue på veggen da Tandberg og samboeren Robin Daldorff Magnussen gikk hver til sitt etter ti år som kjærester.

Sammen har Tandberg og Daldorff Magnussen to barn.

Nå er det snart duket for en ny sesong av «Bloggerne» og Tandberg blir igjen fulgt av TV-kameraene.

Selv om influenseren daglig deler innhold med sine over 360 000 følgere på Instagram, må hun tåle langt verre kommentarer nå som deler av livet hennes vises på TV-skjermen.

SLUTT: Influenser Sara Emilie Tandberg og hennes tidligere samboer Robin flytter her fra hverandre etter nesten ti år som kjærester. Video: Steffen Pettersen/ TV 2 Vis mer

- Det kommer mye mer meninger og kommentarer. Nettrollene står sterkere. Så det merker jeg, men det er en del av internett, sier Tandberg til Se og Hør under TV 2 høstlansering i Bergen.

Etter Tandbergs TV-debut åpnet det seg en ny verden av mennesker som hadde meninger om henne.

- Da var det ikke bare kommentarer i mine kanaler lenger, men også kommentarer gjennom artikler og i kommentarfeltet til VG og Dagbladet. Det er jo helt sykt, og et litt annet nivå, forteller hun.

Ikke et A4-liv

Hun tror hatkommentarene og de sterke meningene bunner i at hun trår litt utenfor det som blir omtalt som A4.

- Jeg må bare tenke at det er jeg som skal leve mitt liv hver dag, og jeg må gjøre det som føles riktig for meg.

Nylig kom nyheten om at Tandberg venter barn med sin nye kjæreste. Hva kjæresten heter og hvordan han ser ut er imidlertid ukjent.

RUMPE: Sara Emilie Tandberg er ny i «Bloggerne» så vi har tatt en prat med henne om blant annet hvilket innlegg som har skapt mest reaksjoner. Video: Steffen Pettersen Vis mer

Babynyheten kom en drøy måned etter at det ble kjent at 29-åringen hadde funnet tilbake til sin gamle ungdomskjæreste.

Det hadde lenge blitt spekulert i om Tandberg har funnet seg en ny flamme, og til slutt bekreftet hun ryktene via en Instagram Story.

Tandberg kan avsløre at seerne får ta del i den nye romansen i den kommende sesongen av «Bloggerne».

- På to sesonger har jeg visst samlivsbrudd, fordeling av barn, forelskelse og baby. Det er som å gå igjennom hele livet sitt, med et pang! Så det skjer nok, sier Tandberg.

ELLE-festen: Sebastian Solberg og Nikoline Anundsen var klare for fest. Video: Luna Lea. Reporter: Celina Morken Vis mer

Satt dato fro bryllupet

Graviditeten har preget mye av den siste tiden til 29-åringen som har åpnet opp om plager med blødninger og kvalme i svangerskapet.

- Dette lille mirakelet her var jo ikke planlagt, så ting er ikke tilrettelagt enda for at dette skulle skje, sier Tandberg og ser ned på magen.

Til tross for plagene og at graviditeten kom litt fortere enn planlagt, kan Tandberg bekrefte at det var en gledelig nyhet.

- Det er ikke til å legge skjul på at jeg har hatt lyst på flere barn. Det var jo en del av tematikken i første sesong av «Bloggerne» også, og en av grunnene til at jeg og barnefaren (Robin Daldorff Magnussen) ikke fungerte så godt sammen lenger.

En nyforelsket Tandberg kan også røpe at kjærligheten blomstrer.

- Det går veldig bra altså. Det er jo helt sprøtt at vi skulle ende opp sammen igjen. Vi startet på en måte der vi sluttet, selv om det var 12 års mellomrom. Alt falt veldig på plass.

BLOGGERNE: Alexandra Joner får hjelp av svigermor til noe litt utenom det vanlige. Video: TV 2 / Bloggerne Vis mer

Tandberg har til og med satt en dato for paretes bryllup, kjæresten har imidlertid ikke sagt ja til å gifte seg enda.

- 22. juni 2024, da skal jeg gifte meg. Jeg har booket fotograf, og hvis han ikke møter opp skal jeg stå der i brudekjole med venninnene mine og drikke vin, spøker hun og kan fortelle at hun spør om kjæresten vil gifte seg med henne hver dag.

I vår kunne den kommende trebarnsmoren avsløre at hun hadde funnet drømmeboligen med en prislapp på 11,3 millioner. Dette blir også det nye hjemmet til hennes kjæreste.

LES OGSÅ: Hedvig Sophie Glestad: Åpner opp om diagnosen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer