FARLIG DIETT: Angelina må ned ti kilo på tre uker for å komme i sitt ess. Foto: Stella Pictures
FARLIG DIETT: Angelina må ned ti kilo på tre uker for å komme i sitt ess. Foto: Stella PicturesVis mer

Må gjennom ekstrem diett

Angelina Jolie må gå ned ti kilo på tre uker for å se ut som en mann...

SEHER.NO: Angelina Jolie (33) har planer om å nå toppen av hennes fysiske form, før hun skal inn i rollen i filmen "Salt".

Derfor skal hun gjennom en ekstrem diett, hevder Entertainmentwise.com.

33-åringen må ned hele ti kilo på tre uker, slik at hun blir i sitt ess i rollen som den tøffe og muskuløse Evelyn Salt.

Dermed får vi se en ikke fullt så glamourøs Angelina - som skal bruke en rekke forkledninger i filmen, blant annet får vi se henne som mann - som spiller en CIA-agent som prøver å renvaske sitt eget navn.

- For å spille mann på en overbevisende måte, er hun nødt til å få vekk kurvene sine, sa en kilde til Grazia Magazine.

- Hun har prøvd å gå for den tøffe varianten av dietten på 21 dager, men det er tøft. Hittil har hun gått ned nesten fire kilo, men hun har begynt å småspise litt mellom alle shakene, fordi hun begynte å føle seg svak.

Angelinas ektemann Brad Pitt er derimot ikke så veldig fornøyd med konas prosjekt. Jolies temperament skal nemlig ha forverret seg kraftig etter hun startet på dietten.

- Han følte at uansett hva han sa eller gjorde, så ble det feil. Derfor dro han til Los Angeles for å lette på trykket med noen kamerater. Han syntes dietten virket farlig og unødvendig.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Tok med jentene på lekeshopping