Må gifte seg innen tre måneder

Liten tid til bryllupsplanlegging for Sigrid Bonde Tusvik.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I oktober fikk Sigrid Bonde Tusvik (33) sjokk da hun gjestet VGTVs «Tørnquist show». Kjæresten Martin Jøndahl (33) overrasket henne nemlig med søknadspapirer om giftermål.

Det ble altså ingen tradisjonell kneling eller overrekkelse av ring under «frieriet» som Sigrid beskriver som ekstremt lite romantisk.

GIFTER SEG: Innen tre måneder vil Sigrid Bonde Tusvik gifte seg med kjæresten Martin Jøndahl som fridde i oktober.  Foto: Stella Pictures
GIFTER SEG: Innen tre måneder vil Sigrid Bonde Tusvik gifte seg med kjæresten Martin Jøndahl som fridde i oktober. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Det er en veldig uromantisk forlovelse og det passer oss veldig godt, sier Sigrid til Seoghør.no.

Tidsfrist

Sjokkfrieriet kom uten ring, men derimot med en tidsfrist. Dersom ikke søknadspapirene leveres til Oslo Tinghus innen fire måneder er de nemlig ikke gyldig lenger. Så nå må TV-stjernen kaste seg rundt dersom hun vil bli kone før jul.

- Jeg må gifte meg innen tre måneder for han har sendt inn noen papirer og sånn, sier hun til Seoghør.no.

Det er heller ingen diamantring som pryder ettbarnsmorens finger.

- Nei og det vil jeg ikke ha heller. Men jeg fikk en klokke i fødegave og det holder i massevis.

Datteren Jenny gjorde sin TV-debut allerede én dag gammel og Sigrid forteller at hun nå prøver å gå.

TILBAKE PÅ SKJERMEN: Sammen med Odd-Magnus Williamson og Johan Golden skal Sigrid spøke med Youtube-klipp i det nye programmet «Klippkompaniet».  Foto: TV 2
TILBAKE PÅ SKJERMEN: Sammen med Odd-Magnus Williamson og Johan Golden skal Sigrid spøke med Youtube-klipp i det nye programmet «Klippkompaniet». Foto: TV 2 Vis mer

- Hun har det kjempefint tror jeg. Hun kan jo ikke prate, men hun virker glad og fornøyd. Maser rundt og vil prøve å gå. 

- Hva tror du hun sier når hun lærer å snakke?

- Hun kommer til å være litt sur selvfølgelig og si «slutt å mase sånn, må du snakke så høyt». 

Alt gjøres på TV

Sigrid og Martin fant hverandre på TV i komikerens programserie «Sigrid søker kjæreste» og i fjor ble de foreldre til datteren Jenny. Svangerskap og fødsel ble behørlig dekket i TV-serien «Sigrid blir mamma».

Bryllupet vil ikke vises på TV og til våren er kameraene skrudd av hjemme hos Tusvik. Hun er derimot aktuell i en ny humorserie på TV 2 sammen med Odd-Magnus Williamson og Johan Golden i «Klippkompaniet» der de skal presentere de verste og beste klippene fra Youtube.

- Endelig kan vi se andre folk gjøre dumme og rare ting og det er gøy. Men folk blir nok lei meg til våren og. 

LES OGSÅ: - Det har vært veldig praktisk å få barn

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer