Oscar 2021:

- Må gi stylisten sin sparken

Skuespiller Halle Berry lot lokkene falle i forkant av årets Oscar-utdeling.

HEI SVEIS: Halle Berry ankom årets Oscar-utdeling med ny frisyre. Foto: Chris Pizzello / AFP / NTB
HEI SVEIS: Halle Berry ankom årets Oscar-utdeling med ny frisyre. Foto: Chris Pizzello / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den årlige Oscar-utdelingen er en kveld bestående av glitter, glamour og moteøyeblikk for historiebøkene. Mange av Hollywoods største kjendiser legger ned mye tid og penger i antrekk og utseende når filmbransjen skal feire seg selv og se tilbake på filmåret som har gått.

Skuespiller Halle Berry (54) er ikke redd for å overraske på den røde løperen, og har stjålet showet mang en gang gjennom Oscar-historien. I år gjør hun det igjen - til tross for at utdelingen er langt mer nedtonet på grunn av pandemien.

Den røde løperen var rullet ut utenfor Union Station for noen heldige utvalgte - riktignok med god coronaavstand. Det var nok mange som ble overrasket da Berry kom hånd i hånd med musikerkjæresten Van Hunt (51).

Ikke fordi at dette var første gang Berry og kjæresten viste seg sammen offentlig siden de bekreftet forholdet i fjor høst - men på grunn av førstnevntes nye frisyre.

STRÅLTE: Halle Berry stjal showet - med kort lugg og lilla kjole. Foto: Reuters / NTB
STRÅLTE: Halle Berry stjal showet - med kort lugg og lilla kjole. Foto: Reuters / NTB Vis mer

Klippet seg kort

54-åringen har nemlig latt lokkene falle - og klippet seg helt kort. Skuespilleren hintet imidlertid om hårforandringen noen timer i forveien - på Instagram og Twitter. Der delte hun nemlig et bilde av sitt avklippede hår liggende på gulvet.

Halle Berrys bob-lignende frisyre har fått det til å koke i sosiale medier, særlig på Twitter - der folk ser ut til å være uenige om hva de synes om skuespillerens nye sveis.

MED KJÆRESTEN: Halle Berry ankom utdelingen sammen med kjæresten Van Hunt. Foto: Chris Pizzello / Shutterstock / NTB
MED KJÆRESTEN: Halle Berry ankom utdelingen sammen med kjæresten Van Hunt. Foto: Chris Pizzello / Shutterstock / NTB Vis mer

«Å, Halle Berry. Jeg trodde det var umulig å få håret hennes til å se stygt ut, men dette håret er … Det er ikke bra, Bob», skriver en bruker på Twitter.

«Hvem har gitt Halle Berry bolleklipp», spør en annen.

«Halle Berry må gi stylisten sin sparken med det samme hun får tilbake mobilen sin», skriver en tredje.

Moteikon

Det er imidlertid mange som også synes at skuespilleren kler den nye frisyren. Det er i hvert fall ingen tvil om at Berry klarer å skape overskrifter år etter år. Hun har vært en favoritt på rød løper i mange år, og går for å være et moteikon i Oscar-sammenheng.

I 2002 vant hun prisen for beste kvinnelige hovedrolle - som den første svarte kvinnen noensinne. Dermed ble hun historisk for sin rolle i filmen «Monster's Ball» - og det var en svært rørt Berry som tok imot prisen.

OSCAR-NOMINERT: Den norske journalisten Anders Hammer konkurrerer om en Oscar-statuett for beste kortdokumentarfilm. Video: Field of Vision Vis mer

Halle Berry ble historisk - og kjolen hennes ikonisk. Den burgunderrøde kjolen ble svært populær og satte også designeren Elie Saab for alvor på kartet.

KJENT KJOLE: Halle Berry har skapt mange minneverdige moteøyeblikk, blant annet med denne kjolen i 2002. Foto: Peter Brooker / REX / NTB
KJENT KJOLE: Halle Berry har skapt mange minneverdige moteøyeblikk, blant annet med denne kjolen i 2002. Foto: Peter Brooker / REX / NTB Vis mer

I år gikk skuespilleren for en stroppeløs kjole fra det italienske motehuset Dolce & Gabbana.

Under årets utdeling var ikke Halle Berry selv nominert, men hun var hyret inn for å dele ut pris.

LES OGSÅ: Helomvending etter dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer