LYKKELIG: - Folk vil dømme deg uansett hva du gjør. Det viktigste for meg er at jeg er lykkelig, sier John Legend. Her er det lykkelige paret nylig avbildet på sparsertur i Soho, New York. Foto: Stella Pictures
LYKKELIG: - Folk vil dømme deg uansett hva du gjør. Det viktigste for meg er at jeg er lykkelig, sier John Legend. Her er det lykkelige paret nylig avbildet på sparsertur i Soho, New York. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Må forsvare sin norske kjæreste

- Alle dømmer henne og tror hun er dum...

SEHER.NO:  Sangstjernen John Legend (31) må forsvare sin halvt norske og halvt thailandske modellkjæreste Christine Teigen (24).

- Folk dømmer henne automatisk. De forventer at hun er dum og sier «Du er sammen med en dum jente, bare fordi hun er vakker», sier Legend til Daily News.

Teigen er en kjent modell i USA, og har gjort kampanjer for blant annet «Rock and Republic», «Billabong» og den årlige utgaven av «Sports Illustrated Swimsuit» - noe som er svært prestisjefylt i modellbransjen.

Selv om Legend er oppgitt over folks fordommer mot kjæresten - på grunnlag av at hun er en vakker modell, velger han å ikke bry seg.

- Folk vil dømme deg uansett hva du gjør. Hvis jeg hadde vært sammen med en jente med middelmådig utseende, hadde folk spurt «Hvorfor er du sammen med henne?» Jeg velger å ikke bry meg om det. Det viktigste for meg er at jeg er lykkelig.

Artisten og hans norske modellkjæreste har vært sammen i to år nå, og så svært så lykkelige ut da de vandret rundt i Soho, New York, nylig.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Elsker Maria Mena