Rob Kardashian og Alexis Skyy:

Må forsvare forholdet på grunn av eksen

- Jeg elsker Rob.

SLÅR TILBAKE: Rob Kardashians nye flamme, Alexis Skyy, så seg nødt til å svare da det ble slengt kommentarer om forholdet hennes til realitystjernen. Foto: NTB Scanpix
SLÅR TILBAKE: Rob Kardashians nye flamme, Alexis Skyy, så seg nødt til å svare da det ble slengt kommentarer om forholdet hennes til realitystjernen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Forrige uke ble det kjent at intrigene mellom Rob Kardashian (31) og Blac Chyna (30) hadde nådd nye høyder etter at førstnevnte dukket opp med en ny kvinne.

Blac skal ha kranglet med en kvinne på nattklubb, som senere skulle vise seg å være eksens nye flamme, Alexis Skyy (24).

Slang med leppa

Mye later til at det faktum at Rob nå har gått videre, ikke har falt i spesielt god jord hos verken Chyna eller hennes kjæreste Kid Buu.

Sistnevnte skal nemlig ha kommentert et av bildene til Alexis og spurt om hun virkelig var sammen med «tjukke» Rob for kjærlighet, eller bare for oppmerksomhet, ifølge ET.

Det tok imidlertid ikke lang tid før Alexis slang med leppa tilbake.

- Er du sammen med Chyna for å selge kokainen hennes eller for å sniffe den sammen med henne? For å svare på spørsmålet ditt … Jeg elsker Rob, skrev hun.

Ifølge kilder nær Rob og Alexis Skyy skal de ha tilbrakt mye tid sammen i det siste, og begynte å date seriøst den siste uken.

View this post on Instagram

♥️ Comfy in my @fashionnova

A post shared by Alexis Skyy (@alexisskyy_) on

Dårlig start

Ryktene om at «Keeping up with the Kardashians»-stjernen hadde gått videre begynte å florere allerede forrige mandag, da han delte bilde av Alexis i sosiale medier mens de lagde mat. Med andre ord gjorde Rob en sjelden opptreden i sosiale medier, der han ga nytt liv til egen Snapchat-konto med flere oppdateringer.

Alexis har selv delt flere bilder fra kokkeleringsseansen, som ifølge E! News så ut til å foregå hjemme i huset til Robs mor, Kris Jenner (63).

Rob delte også et bilde av Alexis dagen i forveien, der han hintet kraftig om at de to er romantisk involvert:

«Min WCW (Woman Crush Wednesday, journ.anm.). Jeg har ventet på deg så lenge», skrev han tilhørende bildet, der Alexis poserte i et knallrosa antrekk.

Forholdet mellom de turtelduene skal ifølge TMZ ha hatt en marerittstart, etter at Alexis havnet i et basketak med Blac Chyna forrige helg. De to skal ha møttes på en nattklubb i Los Angeles da kranglingen oppsto, etter at sistnevnte angivelig skal ha protestert mot at Alexis befant seg i VIP-seksjonen.

Alexis hevdet senere, på Instagram, at Blac Chyna hadde kastet en drink på henne, og at krangelen oppsto deretter. Innlegget ble senere slettet fra sosiale medier.

Reality-stjernen Rob Kardashian vekker oppsikt etter å ha hengt ut eks-forloveden Blac Chyna på sosiale medier. Han anklaget henne for å være en lykkejeger som har vært utro mot ham, og han påstod at hun har rusproblemer. Vis mer Vis mer

Offentlig krangel

Det er over et år siden det stormet som verst da Rob delte nakenbilder av Blac Chyna i sosiale medier, og rettet også grove anklager mot henne om blant annet misbruk av rusmidler - og utroskap.

Den gang var duoen rene overskriftsmaskinene, men eksene har tilsynelatende holdt avstand fra hverandre det siste året. I desember var de derimot i gang igjen, og kjempet over utbetaling av barnebidrag for deres felles datter.

Ifølge Rob befinner han seg i en økonomisk krise, som gjør det vanskelig for ham å betale de høye summene eksen krever, og nå ser det ut til å toppe seg for realitystjernen, ifølge Page Six.

Nettstedet skrev videre at det ifølge rettsdokumenter kom frem at Rob hadde blitt tvunget til å selge sokkeselskapet sitt, til sin egen mor, Kris.

DRISTIG: Blac Chyna, reality-stjernen Rob Kardashians omstridte ekskjæreste, vekket oppsikt på den røde løperen under BET Awards 2018. 30-åringen overlot lite til fantasien i dette vågale antrekket. Video: NTB Scanpix / Splash News Vis mer

I lang tid skal Rob ha betalt 170 000 kroner i måneden til Blac, en sum han ønsker å få nedjustert, ettersom han angivelig ikke lenger har råd til å gå ut med et så stort beløp.

Videre hevdet 31-åringen, i dokumenter The Blast sitter på, at det vanskelige forholdet til Chyna har ødelagt karrieren hans - og hindrer ham i å tjene penger.

Før jul hadde imidlertid Rob og Chyna et håp om å kunne finne en løsning uten å gå rettens vei, ifølge nettstedet.

SKANDALEPAR: Før jul virket det som at Rob og Chyna hadde begravd stridsøksen. Nå skal imidlertid sistnevnte ha agert kraftig på at eksen har gått videre. Foto: NTB Scanpix
SKANDALEPAR: Før jul virket det som at Rob og Chyna hadde begravd stridsøksen. Nå skal imidlertid sistnevnte ha agert kraftig på at eksen har gått videre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Sliter med at jeg er blitt en kjærestejente

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer