Marit Bjørgen:

- Må finne ny mann om jeg skal ha flere barn

Babystopp for den tidligere skidronningen.

BABYSTOPP: Marit Bjørgen og Fred Børre Lundberg har to barn sammen. I et nytt intervju sier Bjørgen at det holder. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BABYSTOPP: Marit Bjørgen og Fred Børre Lundberg har to barn sammen. I et nytt intervju sier Bjørgen at det holder. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2018 kom nyheten om at skistjernen Marit Bjørgen (39) la opp, og dermed la skiene på hylla. Da kunne 39-åringen se tilbake på en imponerende skikarriere, med en rekke medaljer i både OL, VM og NM.

Da Bjørgen la opp, fikk hun også bedre tid til å pleie forholdet til familien, og sammen med samboeren Fred Børre Lundberg (50) har hun barna Marius (4) og Ola. Sistnevnte kom til verden i mars i fjor og blir snart ett år.

I et nytt intervju med KK letter den tidligere skistjernen på sløret når det gjelder familielivet, og sier at hun må finne en ny mann dersom hun skal få flere barn.

- Nei, da tror jeg at jeg må finne meg en ny mann. Så, nei, det er nok stopp nå, tror jeg, sier hun på spørsmål om paret skal ha flere barn.

Overgang

Som nevnt ble Bjørgen og samboeren Fred Børre tobarnsforeldre da yngstesønnen Ola kom til verden for snart ett år siden. I intervjuet med KK sier den tidligere skidronningen at det var en overgang for storebror Marius da det plutselig kom enda et barn inn i familien.

- Marius syntes det var litt tøft i starten. Jeg skjønner jo det. Han har hatt mamma alene, og så skulle han dele mamma. Det er jo litt utfordrende. Men nå er han en veldig stolt storebror, sier hun, og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer