VIL FINNE DRØMMEDAMA: Skuespillerkjekkasen Josh Duhamel åpner opp om fremtidsplaner. Foto: NTB scanpix
VIL FINNE DRØMMEDAMA: Skuespillerkjekkasen Josh Duhamel åpner opp om fremtidsplaner. Foto: NTB scanpix Vis mer

Josh Duhamel:

- Må finne noen som er ung nok til å få barn

Hollywood-skuespilleren etterlyser ny kjæreste, men vil ikke slå seg til ro med hvem som helst.

Publisert

Skuespillerkjekkasen Josh Duhamel (46) etterlyser en yngre kvinne han kan tilbringe livet sitt med. Det avslørte 46-åringen i en nylig episode av Dax Shepards podcast «Armchair Expert», ifølge E News.

Josh var tidligere gift med artisten Stacy Ann «Fergie »Ferguson (43), men i fjor ble det kjent at stjerneparet gikk hver til sitt etter åtte års ekteskap. Sammen har eksparet 5 år gamle Axl Jack, som, om vi skal tro pappa, kan vente seg søsken.

View this post on Instagram

Happy 5th Birthday little man.

A post shared by Josh Duhamel (@joshduhamel) on

I podcasten letter nemlig skuespilleren på sløret om fremtidige planer.

- Jeg er ikke 30 år lenger, jeg er 46 og jeg ønsker meg flere barn i løpet av de neste årene. Nå handler det mer om å finne noen som er ung nok til å få barn.

Liker spenningen

Videre forteller 46-åringen i podcasten at han ikke ønsker å slå seg til ro med hvem som helst.

- Jeg ønsker å finne en kvinne jeg kan være med, og starte en familie sammen med. Fergie og jeg har et godt forhold, jeg elsker den dama og det kommer jeg alltid til å gjøre. Dessverre gikk det ikke veien for oss, men jeg vil alltid støtte henne og hun er tross alt moren til barnet mitt, forteller skuespilleren i podcasten.

KJEKKAS: Skuespiller Josh Duhamel er ledig på markedet og søker etter kvinnen i sitt liv. Foto: NTB scanpix
KJEKKAS: Skuespiller Josh Duhamel er ledig på markedet og søker etter kvinnen i sitt liv. Foto: NTB scanpix Vis mer

Josh legger ikke skjul på at han syns det er spennende med jakten på å finne kvinnen i sitt liv.

- Jeg liker spenningen og jakten. Det er visse mennesker du ser som du «vil ha», selv om det ikke alltid er den vakreste personen du velger å gå for. Det er bare noe som skjer, og ofte er det slik at de menneskene du faller for, ikke faller for deg.

Ubehagelige date-spørsmål

Da Fergie og Josh fant ut at det var best å skilles, gjorde de en innsats for å holde bruddet unna offentligheten. Det førte imidlertid med seg noen uheldige konsekvenser.

Overfor magasinet People fortalte Fergie hvordan det føltes å holde maska under intervjuene, mens spørsmål om ektemannen strømmet inn.

GIFT I ÅTTE ÅR: Josh Duhamel og Fergie møttes for første gang i 2004. Foto: NTB scanpix
GIFT I ÅTTE ÅR: Josh Duhamel og Fergie møttes for første gang i 2004. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Helt ærlig, så begynte det å bli litt rart for oss med alle de romantiske spørsmålene. Vi er kjempegode venner, vi elsker hverandre så høyt, og det kom bare til et punkt der det begynte å bli litt merkelig, sa artisten, og tilføyde:

- Det finnes ikke noe perfekt tidspunkt, så vi bestemte oss bare for å gjøre det.

Når det gjelder tidspunktet de valgte å fortelle offentligheten om bruddet, fortalte 43-åringen at det føltes spesielt at separasjonen falt omtrent samtidig som promoteringen av albumet hennes.

- Jeg vet ikke helt, du kan spørre ham (Duhamel, journ.anm.), men etter hvert ble det bare litt ubehagelig å le seg gjennom spørsmålene om vår første date, sa hun til People.

UTE PÅ VIFT: Axl Rose sammen med mamma Fergie og pappa Josh i Los Angeles i fjor. Foto: NTB scanpix
UTE PÅ VIFT: Axl Rose sammen med mamma Fergie og pappa Josh i Los Angeles i fjor. Foto: NTB scanpix Vis mer

Popstjernen, som traff Duhamel på settet til TV-serien hans «Las Vegas» i 2004, avslørte for øvrig for to år siden at de gikk i ekteskapsterapi. I et intervju med Allure i januar 2015, sa Fergie at ektemannen hadde omfavnet terapien:

- Han føler ikke at han ikke er mann nok av den grunn.

Trøstet eksen med blomster

I februar gikk det virkelig galt for Fergie, da hun prøvde seg på noen kreative krumspring under fremførelsen av den amerikanske nasjonalsangen.

Det var søndag 18. februar under den årlige All-star kampen i NBA, at stjernen hadde fått det ærefulle oppdraget å fremføre nasjonalsangen.

Men det gikk som nevnt forferdelig galt. Fremførelsen hennes har blitt slaktet på sosiale medier i etterkant av opptredenen, og saken er blitt omtalt verden over.

Ifølge Daily Mail besøkte eksen til Fergie, Josh Duhamel, «The Ellen DeGeneres Show» i etterkant, hvor han fortalte at sangfuglen etter forholdene hadde det bra, men at det hadde vært noen tøffe dager for henne.

- Jeg tror hun kan innrømme at det kanskje ikke er hennes beste opptreden, spøkte den 46 år gamle skuespilleren, som fortsatte å skryte av eksen:

- Hun er vanvittig talentfull. Hun er en utrolig kvinne og et utrolig menneske. Det er veldig tøft å se noen man bryr seg så mye om bli rundjult på den måten.

Etter Fergies fiasko-opptreden gikk hun selv ut og unnskyldte seg.

Paparazzier tok bilder av Josh samme kveld, der han var på vei til eksen med en bukett roser.

- Det er sånn denne bransjen er. Er man en del av den, så må man tåle det. Noen ganger vinner man, andre ganger taper man. Men hun har det bra. Hun er så motstandsdyktig som det går an å bli, la Josh til i intervjuet med Ellen DeGeneres.

LES OGSÅ: Tok med kona på samme tur som eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer