PLANLEGGER FLERE BARN: - Victoria og David har alltid ønsket seg en jente. Men da hun må legge på seg, sier en kilde til The Sun. Foto: All Over Press
PLANLEGGER FLERE BARN: - Victoria og David har alltid ønsket seg en jente. Men da hun må legge på seg, sier en kilde til The Sun. Foto: All Over PressVis mer

Må feite seg opp

Victoria Beckham må legge på seg for å få en ny jente...

SEHER.NO:  Victoria Beckham (35) har blitt verpesyk, etter at det ble kjent at søsteren Louise er gravid igjen. Men skal hun få jenta hun så gjerne vil ha, må hun kutte ut den fettfrie dietten.

Tidligere har det vært kjent at Victoria kun spiser ekstremt små mengder mat og da alltid gulrøtter, belgfrukter og andre grønnsaker som ikke legger seg rundt midjen. Men i håp om å få en liten tulle som hun kan dolle opp, spiser Posh pasta, poteter og spinat som aldri før.

- Legene har fortalt henne at den sunne og strenge dietten ikke er den som gjør henne fertil, og spesielt ikke siden hun nå er passert 35, sier en kilde til The Sun.

Og skal man tro The Sun, er det godt mulig at 35-åringen følger søsterens eksempel. Alle barna til Posh er nemlig født måneder etter søsteren fødte.

Louise har akkurat fortalt alle at hun er gravid, og Victoria ble verpesyk med én gang, sier en kilde til den britiske tabloidavisen.

Victoria skal ifølge The Sun ha fortalt ektemannen David at de bør forsøke å bli gravide etter VM i 2009.

- Hun og David har alltid ønsket seg en jente. Han ønsker seg flere barn, så det passer fint, sier kilden.

Paret har fra før av sønnene Brooklyn (10), Romeo (7) og Cruz (4).

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Hun støtter syltynne modeller