Vår Staude coronasmittet:

Må feire julaften alene

Vår Staude er i isolasjon, mens Peter Moi Bubresko har havnet i karantene.

ISOLASJON: OG KARANTENE Programlederne er i isolasjon og karantene etter bekreftet smitte på fredag. Foto: Espen Solli/ TV 2
ISOLASJON: OG KARANTENE Programlederne er i isolasjon og karantene etter bekreftet smitte på fredag. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter fredagens «God morgen Norge»-sending testet Vår Staude (55) positivt for Covid-19. Det melder TV 2. Det betyr en annerledes og mer ensom jul enn programlederen hadde planlagt.

- Vi tar jo daglige tester i «God morgen Norge», og alle tester har alltid vært negative – også fredag morgen, så jeg fikk helt sjokk da den plutselig ble positiv, sier Staude til TV 2.

Hun forteller at hun tenker på alle hun har vært i nærheten av, og krysser fingrene for at flere slipper å få jula spolert.

Morgenprogrammet skal nemlig ha strenge smittevernsregler. I tillegg til antibac og avstand, må alle som skal i studio teste seg i forkant.

Julefeiringen henger også i en tynn tråd. Staude er alene i isolasjon, mens hennes nærkontakter er i karantene.

I en SMS til Se og Hør skriver Staude at hun føler seg lite syk. Hun krysser likevel fingrene for at hun får tilbrakt romjulen med sine kjære, selv om det bare er å glemme julaften med hele familien.

- Jeg har det bra, føler meg såpass lite syk at jeg ikke hadde tenkt over det hadde det ikke vært pandemi og så strenge smitteregler. Men trist å ikke kunne feire jul med alle mine, så klart.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.