NRK-VIKAR: Erik Thorstvedt er mest profilert gjennom fotballsendingene til TV 2. Søndag er han vikar hos konkurrenten NRK som programleder for TV-aksjonen 2011. Med på laget har han Haddy N'jie. Foto: Ole Kaland/NRK
NRK-VIKAR: Erik Thorstvedt er mest profilert gjennom fotballsendingene til TV 2. Søndag er han vikar hos konkurrenten NRK som programleder for TV-aksjonen 2011. Med på laget har han Haddy N'jie. Foto: Ole Kaland/NRK Vis mer

- Må få ryddet djevelskapen bort

Søndag går Erik Thorstvedt fra TV 2 til NRK.

Publisert
SEHER.NO: Erik Thorstvedt (48) jobber til daglig med fotballsendingene til TV 2. Søndag vikarierer han for konkurrenten NRK som programleder, for TV-aksjonen sammen med Haddy N’jie (32). En oppgave han har stor respekt for og ser frem til.

- Det er en ære å bli spurt om å være med på TV-aksjonen. En føler seg som en del av noe stort. TV-aksjonen er jo verdens største dugnad faktisk! At vi får dette til, at 100.000 bøssebærere er ute og banker på alle inngangsdører i landet, er noe vi kan være stolte av, sier Erik Thorstvedt til Se og Hør.

Innsamlingen går til Norsk Folkehjelp, som hver dag graver frem og uskadeliggjør miner og klasebomber i krigsrammede land. TV-profilen har selv sett noe av elendigheten og er svært engasjert i jobben Norsk Folkehjelp gjør.

- Jeg var første gang på reise med Norsk Folkehjelp i 2007, i Libanon. Der fikk jeg se klasebombeproblemene på nært hold. I vår var jeg også i Vietnam og fikk se minerydding. Jeg brenner for å få ryddet djevelskapen bort. Det er uakseptabelt at mennesker som har gjennomlevd krig og konflikt fortsatt skal få livene sine forpestet av dette i fredstid, avslutter Erik til Se og Hør.


Erik er gift med kona Siv Bore Thorstvedt (47), som er fysioterapeut og pilatesinstruktør. Sammen med Siv har de barna Leah (5) og Kristian (12). Fra et tidligere ekteskap har Erik den profilerte datteren Charlotte (24) og Alexander (19). Siv har også datteren Gina (18) fra et tidligere forhold. Barna krever mye oppmerksomhet så de store romanseøyeblikkene må vike.

– Levende lys og slikt er ikke noe for meg. Sånt kommer jeg rett og slett ikke på gitt. Vi har en haug med unger å passe på, så mye av overskuddet går med der. Men jeg har tro på det å være oppmerksom mot partneren og gi hverandre komplimenter, uttalte han i et tidligere intervju med Se og Hør.

TV-aksjonen 2011 sendes på NRK Søndag 23. Oktober og starter klokka Kl. 12.30.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Så mye tjente far og datter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer