Gwyneth Paltrow:

- Må eie mine feil

Gwyneth Paltrow feirer den kommende 50-årsdagen med bikinibilde.

BLIR ELDRE: Gwyneth Paltrow sier hun aksepterer at kroppen blir eldre. Foto: VALERIE MACON / AFP / NTB.
BLIR ELDRE: Gwyneth Paltrow sier hun aksepterer at kroppen blir eldre. Foto: VALERIE MACON / AFP / NTB. Vis mer
Publisert

Skuespilleren Gwyneth Paltrow (49) feiret en viktig dag i livet tidligere i år, da datteren ble 18 år. Nå nærmer det seg en ny minepæl i livet til skuespilleren - 50-årsdag.

Paltrow lader opp til den store dagen med et bikinibildet på Instagram, hvor hun reflekterer over hva alderen betyr for henne, skriver E.

IKKE FLAU: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

I innlegget åpner hun seg opp om hvordan aldring har endret kroppen hennes.

- Arr etter å ha brent meg på ovnen, en finger knust i et vindu for lenge siden, fødselen av barn. Kroppen min er et kart over alle dagene jeg har vært igjennom, skriver hun på siden Instagraminnlegget lenker til.

Videre forteller 49-åringen at hun har greid å akseptere disse alderstegnene.

AVSLØRER: Gwyneth Paltrow deler en nokså saftig nyhet fra soverommet. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Jeg gjør det jeg kan for god helse og prøver å få vekk de fæle tankene som prøver å avspore meg ved å akseptere. Aksepterer merkene og den løse huden, rynkene. Jeg aksepterer kroppen min og gir slipp på behovet for å se perfekt ut. Jeg aksepterer min menneskelighet.

I tillegg til å snakke åpenhjertig om utseende, forteller Oscar-vinneren om fortiden sin, og om hvordan hun vil «eie sine feil».

DUFTLYS MED VAGINA-LUKT: Gwyneth Paltrows selskap Goop har lansert et duftlys Paltrow har kalt «This Smells Like My Vagina». Det har ikke gått upåaktet hen, og slik gikk det da KKs Benedicte Wessel-Holst fikk dutflyset sendt hjem. Klipp: Ingebjørg Iversen. Video og reporter: Benedicte Wessel-Holst / KK Vis mer

- Jeg har såret folk, aldri med vilje, men jeg har gjort det. Jeg har sviktet folk ved å ikke være den de trengte at jeg skulle være. Jeg vil gjerne fortelle alle de som har hatt en negativ opplevelse med meg at jeg beklager. Jeg vil gjerne erkjenne meg selv fullt ut.

«Se7en»-skuespilleren er kjent for å skape overskrifter for både uttalelser og produkter. Hun har blant annet kommet med kontroversielle sextips, gitt ut vagina-duftlys og tipset om vagina-damping.

Paltrow var frem til 2016 gift med Coldplay vokalist Chris Martin (45), som hun også deler to barn med. I 2018 giftet hun seg på ny med regissøren Brad Falchuk (51).

LES OGSÅ: Konfrontert med romanserykter på date

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer