Må bruke samme genser i fem uker

I løpet av de fire første ukene av «The Voice» har vi sett henne i samme college-genser og hvite tights i hvert program. Og Lene Nystrøm får ikke lov til å skifte klær riktig ennå.

Foto: TV2
Foto: TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Nå har vi sett henne i den samme genseren i flere uker, og det skal bli enda flere. At «The Voice» dommer Lene Nystrøm (39) er god for mangfoldige millioner kroner hjelper ikke.

Lene får ikke skifte klær før fredag 11.oktober!

Først da starter duell-sendigene av musikkprogrammet. Etter å ha sett Sondre Lerche, Lene Nystrøm, Tommy Tee og Espen Lind i samme antrekk i fire uker på rad, må vi altså tåle å se dem slik et par uker til.

- Åh, det skal bli så deilig med forandring! sa Hanne Sørvaag i fjor. Da hun var mentor fikk også hun mange henvendelser hvor folk lurte på om hun hadde lite klær.

- Jeg har fått sinnssykt mange kommentarer om klærne, og trodde aldri det skulle bli så mye oppstyr rundt det! sa Hanne som i alle sju «Blind auditions»-programmene  hadde på seg grå topp matchet med en svart skinnbukse.

Også i år er det utrolig mange som undrer seg over mangelen på klesskiftet.

Grunnen til at Aqua-Lene ikke får bruke andre klær enn sin romslige «We Are The Dreamers» genser og hvite tights i Blind-auditions-rundene, skyldes at produksjonen ønsket like antrekk slik at de har mulighet til å bytte om på rekkefølgen på opptredenene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer