Må bruke samme genser i fem uker

I løpet av de fire første ukene av «The Voice» har vi sett henne i samme college-genser og hvite tights i hvert program. Og Lene Nystrøm får ikke lov til å skifte klær riktig ennå.

Foto: TV2
Foto: TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Nå har vi sett henne i den samme genseren i flere uker, og det skal bli enda flere. At «The Voice» dommer Lene Nystrøm (39) er god for mangfoldige millioner kroner hjelper ikke.

Lene får ikke skifte klær før fredag 11.oktober!

Først da starter duell-sendigene av musikkprogrammet. Etter å ha sett Sondre Lerche, Lene Nystrøm, Tommy Tee og Espen Lind i samme antrekk i fire uker på rad, må vi altså tåle å se dem slik et par uker til.

Lene Nystrøm «The Voice» Foto: TV2
Lene Nystrøm «The Voice» Foto: TV2 Vis mer

- Åh, det skal bli så deilig med forandring! sa Hanne Sørvaag i fjor. Da hun var mentor fikk også hun mange henvendelser hvor folk lurte på om hun hadde lite klær.

- Jeg har fått sinnssykt mange kommentarer om klærne, og trodde aldri det skulle bli så mye oppstyr rundt det! sa Hanne som i alle sju «Blind auditions»-programmene  hadde på seg grå topp matchet med en svart skinnbukse.

Stilikon: Lene Nystrøm er stor stjerne i Norge, og kjent for sine mange tøffe, rocka antrekk. Foto: Se og Hør
Stilikon: Lene Nystrøm er stor stjerne i Norge, og kjent for sine mange tøffe, rocka antrekk. Foto: Se og Hør Vis mer

Også i år er det utrolig mange som undrer seg over mangelen på klesskiftet.

Grunnen til at Aqua-Lene ikke får bruke andre klær enn sin romslige «We Are The Dreamers» genser og hvite tights i Blind-auditions-rundene, skyldes at produksjonen ønsket like antrekk slik at de har mulighet til å bytte om på rekkefølgen på opptredenene.

- At mentorer, og eller dommere, i slike konkurranser har de samme klærne i flere programmer kommer av at det spilles inn over noen dager, og at programmene settes sammen i ettertid. Dermed må de ha de samme klærne, sier Katrine Wergeland, presseansvarlig for The Voice i TV 2.

- Det hadde blitt veldig forvirrende for seerne om de hadde ulike klær i samme program.  Mentorene får nyvaskete klær hver dag så det går greit, understreker Wergeland.

Hanne Sørvaag ble også lei klærne sine under «The Voice» i fjor. Foto: TV2
Hanne Sørvaag ble også lei klærne sine under «The Voice» i fjor. Foto: TV2 Vis mer

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer