- Må brekke opp beina i føttene mine

TV-stjernen vil ikke kunne gå på over én måned.

MÅ OPERERES: Kelly Osbourne må legge seg under kniven og operere føttene som følge av skader.  Foto: All Over Press
MÅ OPERERES: Kelly Osbourne må legge seg under kniven og operere føttene som følge av skader. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:   Rockedatter og tv-stjerne Kelly Osbourne (26) har hatt kjempesuksess siden hun i fjor deltok i den amerikanske utgaven av «Skal vi danse» - «Dancing with the stars».

Deltagelsen i programmet gjorde henne ikke bare populær blant amerikanske tv-seere, hun fikk også en helt ny kropp og gikk ned over 22 kilo som følge av den beinharde dansetreningen.

Å svinge seg på parketten i høye hæler har imidlertid ikke bare vært positivt for den spreke 26-åringen.

Osbourne har lenge slitt med skader i føttene, og deltagelsen i danseprogrammet skal ha gjort tilstanden enda verre, skriver E!Online. 

- Jeg er plattfot, og en eller annen gang i løpet av mitt 25 år lange liv, rev jeg av brusk i stortærne på begge føttene, sa hun i fjor.

Nå må hun gjennomgå en omfattende fotoperasjon, som vil gjøre at hun ikke kan gå på over én måned.

- Legene må brekke opp beina i føttene mine slik at de kan gro sammen på riktig måte igjen. Jeg har utsatt det fordi jeg ikke har vært klar for å ikke kunne gå på én måned, sier hun.


Tv-stjernen
hadde imidlertid ikke bare «dårlig nytt» å dele med fansen. 26-åringen kunne avsløre at hun nylig skal ha fått tilbud om å designe sin egen kleskolleksjon.

- Jeg har fått et tilbud fra en fantastisk kleskjede, og jeg hadde blitt overlykkelig om jeg kan få jobbe med dem. Jeg kan ikke si hvilken kjede det er enda, men det ser veldig bra ut, forteller hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Slik gikk jeg ned 22 kilo