I TYKT OG TYNT: Skikytterekteparet Raphaël og Liv Grete Skjelbreid Poirée har aldri hatt problemer med å vise sin kjærlighet. Nå støtter Liv Grete sin mann etter sykdommen, og kan komme til å droppe kommentatorjobben i OL. Foto: SCANPIX
I TYKT OG TYNT: Skikytterekteparet Raphaël og Liv Grete Skjelbreid Poirée har aldri hatt problemer med å vise sin kjærlighet. Nå støtter Liv Grete sin mann etter sykdommen, og kan komme til å droppe kommentatorjobben i OL. Foto: SCANPIX Vis mer

Må bli hjemme fra OL?

Usikkert om Liv Grete får kommentert fra OL.

SEHER.NO:  Raphaël Poirée er under opptrening etter den dramatiske fallulykken i romjulen. Men det er høyst usikkert om hans kone Liv Grete Skjelbreid Poirée forlater ham for jobb som kommentator under OL i Vancouver i februar.

- Jeg har ikke fått avklart det ennå. Vi er i dialog, og jeg snakket med Liv Grete senest i går, sier redaksjonssjef Sjur Molven i NRK til Seher.no.

Liv Grete har i lang tid vært sentral i NRK TV-sportens planlegging av Vinter-OL i Vancouver i Canada 12. til 28. februar.

Gir noe ekstra
Liv Grete skulle etter planen kommentere skiskyting sammen med Anders Stabrun Smith, Jon Herwig Carlsen og Ola Lunde.

Men etter at ektemannen Raphael Poirée (35) ble alvorlig skadd i en ulykke med en firehjuling hjemme i Hålandsdalen 28. desember i fjor, står Liv Gretes deltagelse i fare. 

- Fra vår side er det viktig å understreke at familien er det viktigste. Det er helt opp til Liv Grete om hun ønsker å være med. Men vi vil selvsagt ha henne med om hun ønsker det. Hun tilfører sendingene våre noe ekstra, sier NRK-sjefen.

Stadig bedre
Raphaël Poirée ble for en drøy uke siden overført til nevrokirurgisk avdeling ved Haukeland universitetssykehus i Bergen for opptrening.

- Raphaël Poirée er i stadig bedring. Han har bedret kraft, men har behov for videre trening. Han er inntil videre sykemeldt,  ifølge kommunikasjonsrådgiver Camilla Crone Leinebø ved Haukeland universitetssykehus til Seher.no.

Liv Grete og Raphael giftet seg i 2000, og har døtrene Emma (6), Anna (2) og Lena (1) sammen.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Liv Grete er hos ham hele tiden