Kelly Clarkson:

Må betale sjokksum til eksmannen

Kelly Clarkson må punge ut etter skilsmissen.

GIKK HVERT TIL SITT: Brandon Blackstock og Kelly Clarkson gikk hvert til sitt i fjor. Det koster, også økonomisk, for den profilerte artisten. Foto: Matt Baron/REX/NTB
GIKK HVERT TIL SITT: Brandon Blackstock og Kelly Clarkson gikk hvert til sitt i fjor. Det koster, også økonomisk, for den profilerte artisten. Foto: Matt Baron/REX/NTB Vis mer
Publisert

I mai ble det kjent at det er artist og TV-personliget Kelly Clarkson (39 som skal ta over etter Ellen DeGeneres (63), etter det tidligere samme måned ble kjent at 63-åringen gir seg etter 17 år som programleder.

Nå viser det seg at det kan være greit for Clarkson med det som trolig er en relativt god inntekt. Hun må nemlig utbetale over 1,7 millioner til eksmannen, Brandon Blackstock (44), hver måned.

Det melder People.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 25.10.2013 EKSKLUSIVT: Artist Kelly Clarkson har giftet seg med Brandon Blackstock, og heter nå Kelly Blackstock. Video: Weiss Eubanks Films Vis mer

Svimlende beløp

Beløpet skal dekke både ektefellebidrag og barnebidrag. Det betyr at Blackstock framover vil motta totalt 195 601 amerikanske dollar fra artisten hver måned, som blir omtrent 2,4 millioner dollar i året - noe som tilsvarer svimlende 21 millioner norske kroner.

En ganske grei årslønn, med andre ord.

Dette har hun blitt pålagt av en dommer i Los Angeles County. Det kreves også at hun betaler 1,25 millioner dollar - 10,9 millioner norske kroner - til sin eksmann for å dekke advokat og eventuelle andre kostnader skilsmissen fører med seg.

Det var i juni 2020 at sangeren søkte om skilsmisse. Da hadde de vært gift i syv år. Eksparet har barna River Rose (7) og Remington Alexander (5) sammen.

Eks-paret har delt omsorg for barna, men de har fast bosted hos Clarkson i Los Angeles. Blackstock har adresse på familiens ranch i Montana.

- Alle er triste

Det forhenværende paret møtte hverandre under en øvelse for Academy for Country Music Awards i 2006, og forlovet seg seks år seinere - i 2012.

Clarkson oppga «uforenelige ulikheter» som årsak til at hun ville skilles fra ektemannen. To måneder etter bruddnyheten uttalte hun seg for første gang - for å forsvare seg.

TILBAKE: Talkshow-stjerna Ellen Degeneres er tilbake på skjermen etter en turbulent sommer, og starter sendingen med å forklare noen av anklagene som har blitt rettet mot henne. Video: Rød Løper/Viaplay Vis mer

Senere fortalte hun i et intervju med Extra at hun valgte å være åpen om skilsmissen fordi hun håper det kan hjelpe andre i liknende situasjoner.

- Jeg har en flott familie og venner som er der for meg. Det er veldig vanskelig å navigere seg gjennom det å være åpen, og å dele sin historie som kan hjelpe andre, og på samme tid beskytte disse små barna jeg elsker, sa hun i oktober i fjor.

Videre åpnet hun opp om hvordan familien takler den tøffe tida.

- Vi har fått mye hjelp fra terapeuter og barnepsykologer fordi vi vil gjøre det riktig. Jeg vil definitivt gjøre det riktig. Alle er triste, og det er greit å være trist, uttalte hun.

LES OGSÅ: Glefser mot eksmannen: - Skremmende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer