Gerhard Schröder:

Må betale konas eksmann etter utroskap

Tysklands tidligere forbundskansler befinner seg i et trekantdrama. Nå går det utover lommeboken.

GIFT: Gerhard Schröder er i dag gift med Kim Se-yeon. Forholdet har imidlertid ikke vært uten humper i veien. Foto: Splash News / NTB
GIFT: Gerhard Schröder er i dag gift med Kim Se-yeon. Forholdet har imidlertid ikke vært uten humper i veien. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Tysklands tidligere forbundskansler Gerhard Schröder (77) befinner seg nå om dagen i en skikkelig knipe. Han var forbundskansler til han tapte valget i 2005, og Angela Merkel overtok.

I åra etter har han imidlertid ikke gått helt under jorden, og er nå i et kjærlig forhold med kona Kim So-yeon (53). Ekteskapet kommer imidlertid til å koste ham dyrt.

Danske BT skriver nemlig at 77-åringen nå må betale erstatning til konas eksmann etter utroskap.

Må punge ut

Ifølge The Korea Times må han punge ut 30 millioner sør-koreanske won, som tilsvarer 225 000 kroner, til eksmannen.

Det hele skyldes nemlig at 77-åringen og hans nåværende kone innledet en affære mens hun fremdeles var gift med eksmannen. Paret skilte seg i 2017, og ved inngåelse av skilsmissen krevde mannen at hun skulle avslutte affæren med Schröder.

Det skjedde ikke.

I 2018 ga den tidligere kansleren sitt ja til 53-åringen, i det som er hans femte ekteskap.

Dermed bar det til retten for det nye ekteparet, der eksmannen altså forlanget en erstatning for at ekteskapet hans hadde blitt ødelagt. Han ønsket i utgangspunktet 100 millioner won.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer