Tone Damli:

Må betale i dyre dommer etter ulovlig riving av villa

Drømmeboligen skaper stadig problemer for popstjernen.

FÅR GEBYR: Etter ulovlig riving har Tone og samboeren Markus fått et gebyr på 400.000 kroner Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
FÅR GEBYR: Etter ulovlig riving har Tone og samboeren Markus fått et gebyr på 400.000 kroner Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Det er ikke til å komme unna at artist Tone Damli (29) har lagt noen intense måneder bak seg. Foruten å ha gjort comeback på musikkfronten, har 29-åringen hatt store problemer på boligfronten.

I 2015 kjøpte hun og samboer Markus Foss «Villa Solum» i Bærum for 9,5 millioner kroner. I januar ble det imidlertid kjent at paret hadde revet bærumsvillaen, for å bygge nytt.

Ifølge Budstikka hadde ikke paret tillatelse til å rive hele villaen, noe som har bydd på store utfordringer i ettertid.

Nå ser det imidlertid ut til at Damli og samboeren ikke får noen tilgivelse av kommunen. De har nemlig vedtatt at paret må betale et gebyr på 400.000 kroner for ulovlig riving. Dette skriver Budstikka.

«Det er åpenbart at De kjente til søknadsplikten for riving på det tidspunkt De utførte rivingen av eneboligen i Homans vei 7.», skriver saksbehandler Marit Bakkerud i Bærum kommune.

Riving av enebolig uten å søke om lov karaktiseres som en «svært alvorlig» overtredelse. Kommunen legger til grunne at manglende sikring skjerper alvoret i saken.

Tone Damlis manager, David Eriksen har ingen kommentar til Seoghør.no vedrørende gebyret paret må betale.

Saken fortsetter nedenfor.

HUSPROSJEKT: Tone Damli snakket ut om det omdiskuterte husprosjektet i kveldens episode av Senkveld. Video: TV 2 Vis mer

- Har ikke fått gebyr

I april informerte Bærum kommune at de vil gi 200.000 kroner i gebyr for rivingen - og ytterligere 200.000 kroner fordi de mener at avfallet kan ha vært til skade for miljøet.

Damli har tidligere fortalt overfor Dagbladet at de ikke hadde motatt noe gebyr fra kommunen.

- Vi har ikke fått noe gebyr. Det er det kun media som har spekulert i, men vi har ikke fått noe fra kommunen, så vi venter bare på svar, vi. Sitter i ro og venter på hva som skjer, sa hun den gang.

Under prosessen har Damli og familien flyttet inn hos stjernas svigerfar.

- Det går fint å bo der. Man vender seg jo til alle livssituasjoner, og nå har vi bodd der en god stund. Det er det som er hjemme for oss akkurat nå. Så får vi håpe at vi får vårt eget på et eller annet punkt.

Damli og samboeren har datteren Billie sammen.

LES OGSÅ: - Derfor er Beyoncé og tvillingene fremdeles på sykehuset

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer