Mel B:

- Må betale eksmannen millioner i flere år

Skilsmissen blir en dyr affære for Spice Girls-stjernen Mel B.

<strong>- AVGJORT:</strong> Mel B og Stephen Belafonte skal ha kommet til enighet i skilsmissen. Nye detaljer i saken beskriver det som ble en dyr affære for den tidligere popstjernen. Foto: NTB scanpix
- AVGJORT: Mel B og Stephen Belafonte skal ha kommet til enighet i skilsmissen. Nye detaljer i saken beskriver det som ble en dyr affære for den tidligere popstjernen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det siste halvåret har det vært vanskelig å ikke bemerke seg temperaturen i den omstridte skilsmissen mellom den tidligere Spice Girls-sangeren Melanie Brown (42) og produsent Stephen Belafonte (42).

Tidligere i år skapte de nemlig store overskrifter med grove voldsanklager, og påstander om hverandre, hvor de blant annet kranglet om hvem som skulle få foreldreretten til deres felles datter.

I starten av november ble det kjent at de angivelig skulle ha kommet til en enighet i den bitre skilsmissen, og nå har det dukket frem detaljer om hva de to partene angivelig ble enige om.

Dyre dommer

The Sun hevder nå at de har kommet frem til en sum på mange millioner i tillegg til at kompromitterende videoer av sangeren nå skal ha blitt slettet. Superstjernen må også betale sine egne saksomkostninger på rundt 5,4 millioner norske kroner.

Avisen hevder at paret har blitt enige om at Melanie skal tildele en sum på svimlende 70 millioner norske kroner, eller 6,5 millioner britiske pund, til eksmannen.

Hun har gjennom hele skilsmisseprosessen anklaget ham for vold og overgrep, men trakk altså det lengste strået i denne saken.

<strong>SUPERSUKSESS:</strong> Mel B, Geri, Victoria, Emma og Mel C utgjorde den populære jentegruppa Spice Girls, som på 1990-tallet erobret verden med sin dansbare pop. Foto: NTB scanpix
SUPERSUKSESS: Mel B, Geri, Victoria, Emma og Mel C utgjorde den populære jentegruppa Spice Girls, som på 1990-tallet erobret verden med sin dansbare pop. Foto: NTB scanpix Vis mer

Mel må betale Stephen rundt 32 millioner kroner over tre år, ifølge The Sun. De har også solgt boligen sin til 38 millioner kroner, en sum som går direkte til Belafonte. I praksis blir dette en totalsum som overgår det de fleste tjener i løpet av et helt liv.

Det er derimot ikke alle som mener at summen er svimlende. En kilde sier til avisen at Mel gir eksmannen mye mindre enn hva folk faktisk tror. Mye av det handler om den nevnte sexfilmen av sangeren.

- Advokatene hennes klarte å overbevise ham om å ødelegge de kompromitterende videoene, som han hevdet viste henne i seksuelle situasjoner mens hun var ruset på narkotika og alkohol, sier kilden og fortsetter:

- Om han noen gang går tilbake på den avtalen, kommer det til å koste ham millioner, hevder mennesket avisen har pratet med.

Metro skriver mye av det samme, og hevder i tillegg at paret ikke har kommet til noe enighet rundt betaling av barnebidrag. Det vil si at de sammen må komme frem til en løsning for hvordan de skal dele omsorg over Madison (6).

<strong>DELER OMSORGEN:</strong> Paret har bestemt seg for å dele omsorgen for datteren Madison. Det er bare en av tingene de angivelig skal ha blitt enige om i retten. Foto: NTB scanpix
DELER OMSORGEN: Paret har bestemt seg for å dele omsorgen for datteren Madison. Det er bare en av tingene de angivelig skal ha blitt enige om i retten. Foto: NTB scanpix Vis mer

Paret fikk datteren i 2011, før forholdets turbulente fase begynte. Fra et tidligere forhold har Mel barna Phoenix (18) og Angel Iris (6).

Ble saksøkt av barnevakten

I tillegg til uenighet og søksmål mellom Mel B og Stephen, toppet det hele seg da Mel B, i kjølvannet av skilsmissen, ble saksøkt av sin egen barnevakt, Lorraine Gilles for ærekrenkelse.

Ifølge Daily Mail anklaget barnevakten Mel B for å ha forført henne med alkohol da hun var 18 år gammel.

I søksmålet hevdet Lorraine at Mel B skal ha skildret henne som en «homewrecker» og «prostituert». I tillegg hevdet Lorraine at popstjernen skal ha gitt henne alkohol, for så å ha tatt henne med på gruppesex.

- Mitt seksuelle og profesjonelle forhold til Melanie varte i cirka sju år, frem til september i fjor. De eneste gangene jeg og Stephen hadde sex, var da Melanie instruerte ham til å gjøre det, skal det ha stått i rettsdokumentene, ifølge Independent

Ifølge TMZ er rettssaken mellom den tidligere popstjernen og Lorraine også nær ved å finne en løsning.

LES OGSÅ: - Har funnet lykken på nytt etter det bitre bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer