Må betale 5 millioner til fotgjenger

De dårlige nyhetene står i kø for TV-stjernen Paula Abdul.

KOSTBAR OPPKJØRSEL: Paula Abdul har i flere år bodd i dette huset i Los Angeles. Men nå spørs det om hun er like fornøyd med boligen... Foto: All Over Press
KOSTBAR OPPKJØRSEL: Paula Abdul har i flere år bodd i dette huset i Los Angeles. Men nå spørs det om hun er like fornøyd med boligen... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Tre uker etter at ryktene begynte å løpe om at hun vil miste jobben som som dommer TV-programmet  «X Factor» har artisten Paula Abudul (49) fått nye problemer.

Helt siden 2009 har Paula hatt et søksmål hengende over hodet, fra en kvinne som hevder hun skadet seg da hun falt i oppkjørselen utenfor «Opposites Attract»-sangerinnens hjem.

Fallet skal ha skjedd i forbindelse mens Paula spilte inn deler av en realityserie om sitt liv i sitt hjem, og også produksjonsselskapet skal ha blitt saksøkt av kvinnen.

Etter tre års krangel har partene ifølge Daily Mail nå blitt enige om et forlik, og det er ikke småpenger som er involvert.

Ifølge Daily Mail må Paula betale 900 000 dollar (5,1 millioner kroner) til kvinnen, mens produksjonsselskapet må betale 100 000 dollar (ca. 560 000 kroner) i erstatning.

Det spørs om ikke Paula vil sikre inngangen til eiendommen sin bedre i fremtiden...

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fikk sparken fra TV-jobben

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer