TRUES: Popstjernen har blitt truet på livet av en kvinnerettsgruppe, og må nå ha livvaktbeskyttelse 24 timer i døgnet.  Foto: All Over Press
TRUES: Popstjernen har blitt truet på livet av en kvinnerettsgruppe, og må nå ha livvaktbeskyttelse 24 timer i døgnet. Foto: All Over PressVis mer

Må beskyttes døgnet rundt

Chris Brown har blitt truet på livet...

SEHER.NO: I forrige måned offentliggjorde R&B-stjernen Chris Brown (20) et YouTube-klipp hvor han forteller fansen at han "ikke er et monster" i forbindelse med voldsepisoden mot ekskjæresten Rihanna (21) i vinter.

Det ser imidlertid ikke ut til at alle er like klare til å tilgi popstjernen.

En kvinnerettsgruppe ved navn "Women's Protection Action League", skal nylig ha truet 20-åringen på livet, skriver Justjared.com.

Brown, som er anklaget for å ha slått, bitt og ristet kjæresten kraftig i sin egen bil 8. februar i år, risikerer mer enn fire års fengsel dersom han blir funnet skyldig i rettsaken som nå pågår mot han.

Og på grunn av den siste tids trusler, må popstjernen nå ha beskyttelse av livvakter 24 timer i døgnet.

20-åringen har måttet tåle et enormt mediekjør den siste tiden, særlig etter at nakenbilder av ekskjæresten ble publisert på nettet nylig.

Ifølge Brown er det ikke han som har lekket bildene, men flere i popstjernens bekjentsskapskrets mener det ikke kan være noen andre enn ham som har gjort udåden.

- Dette er både en falsk og ærekrenkende beskyldning. Chris har ikke sluppet eller "lekket" bilder av Rihanna eller noen andre for den saks skyld, sa en representant for popstjernen i forrige måned.

Uansett, så har neppe bildene ført til at Brown har blitt stilt i et bedre lys.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Klar for å ta hevn