Lovisa «Lojsan» Wallin:

- Må bare nyte øyeblikket

Lykken smiler for paret.

GLADNYHET: Lovisa Wallin og Buster Reuterswärd har blitt foreldre for tredje gang. Foto: Skjermdump Instagram
GLADNYHET: Lovisa Wallin og Buster Reuterswärd har blitt foreldre for tredje gang. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En av Sveriges største influensere Lovisa «Lojsan» Wallin (30) delte i sommer den hyggelige nyheten om at hun og kjæresten Buster Reuterswärd (32) skulle bli foreldre for tredje gang.

Fra før har de sønnen Todd (4) og dattera Tintin (3).

På Instagram deler Wallin til sine nesten 300 000 følgere at hun og kjæresten har ønsket en liten gutt velkommen til verden.

FØDSEL: I den nyeste sesongen av «Funkyfam» får seerne være med når Jørgine Massa Vasstrand føder sitt fjerde barn. Reporter: Nora Skavhaug. Video: Luna Lea/TV 2. Vis mer

«Han kom ut klokka 13.31. Alt gikk så bra. Nå må vi bare nyte øyeblikket. Spesielt siden dette kanskje er siste gang», skriver hun.

Overfor Aftonbladet legger hun ikke skjul på at hun hadde støttende folk rundt seg under fødselen.

- Alt gikk så bra som det kan gå. Jeg fikk verdens beste støtte fra Buster og de på BB Stockholm, nå er vi hjemme og nyter babybobla», skriver hun i en SMS til avisen.

Tidligere har influenseren vært åpen om at hun og kjæresten har prøvd å bli gravid lenge - og veien til å bli en familie på fem var ikke lett.

- Det føles veldig bra fordi vi har prøvd en stund, så vi ble så glade da testen viste seg å være positiv. Dette er det første barnet som faktisk er planlagt, sa Wallin den gang til Aftonbladet.

Den nybakte moren var også åpen om at både sønnen og dattera kom uplanlagt. De ble derfor svært overrasket da de plutselig forsto at de skulle bli trebarnsforeldre.

- Jeg tenkte at vi kom til å bli gravide igjen med en gang, men det tok nesten et år. Jeg ga bare opp og sa: «Nå skal vi sette dette på pause en stund» - og det var da vi fikk en positiv test.

TOK OPPTAK: I podkasten «Åpen journal» får lytterne høre Katarina Flatland føde. Lyd fra: Podimo Vis mer

Før den lille gutten meldte sin ankomst, innrømte Wallin at hun slet under graviditeten, og var både kvalm og sliten.

- Det var ganske slitsomt, noe som gjorde at vi ventet litt med å annonsere nyheten. Jeg har ikke likt å gå gravid, det var ikke gøy å si det til noen når man er så dårlig, forteller hun, og legger til at hun nå er på bedringens vei.

LES OGSÅ: Brutalt ærlig: - Vært langt nede

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer