AVLYSER: Den folkekjære svenske skuespilleren er lei seg for at han nå igjen må avlyse forestillingen «Morsning & Goodbye». Foto: Stella Pictures
AVLYSER: Den folkekjære svenske skuespilleren er lei seg for at han nå igjen må avlyse forestillingen «Morsning & Goodbye». Foto: Stella PicturesVis mer

Må avlyse på nytt etter ny sykdom

- Akkurat nå orker jeg ikke noe annet enn å følge legenes råd om å kjempe på og bli frisk, sier «Fredrikssons fabrikk»-stjernen Magnus Härenstam må avlyse på nytt etter sykdom.

SEOGHØR.NO:  Den 6. september skulle egentlig Magnus Härenstam (71), kjent fra blant annet «Fredrikssons fabrikk», hatt premiere for sin nye forestilling «Morsning & Goodbye» i Stockholm. Men etter en ryggoperasjon har ikke Magnus fått tilbake styrken igjen og tvinges derfor å avlyse forestillingene.

- I sammenheng med at jeg nylig opplevde nye ryggsmerter oppdaget legene at en nerve hadde havnet i klem. Operasjonen jeg har gjennomgått var vellykket, men akkurat nå er jeg ganske blek i ansiktet og sliten, sier Härenstam til Aftonbladet.

Forestillingen skulle egentlig ha hatt premiere på Intiman allerede i 2012. Men etter at skuespilleren da fikk beskjed om at han hadde fått kreft i ryggen, ble han tvunget til å avlyse.

Etter at kreften hadde trukket seg tilbake kjempet Magnus hardt for å komme seg i form til høstens forestillinger. Nå er han fortvilet over at han nok en gang må avlyse.

- Den store forhåndsinteressen rundt min monolog har gledet meg veldig, men akkurat nå orker jeg ikke noe annet enn å følge doktorens råd om å kjempe på og bli frisk. Selvfølgelig er målet mitt å få satt opp forestillingen «Morsning & Goodbye» ved en senere andledning, avslutter Härenstam til avisen.

LES OGSÅ:   Endelig er han kreftfri