Emilie Stordalen:

Må avlyse bryllupet

Emilie Stordalen skulle ha giftet seg denne uken.

MÅ UTSETTES: Bryllupet til Jens Bredberg og Emilie Stordalen blir ikke gjennomført som planlagt. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
MÅ UTSETTES: Bryllupet til Jens Bredberg og Emilie Stordalen blir ikke gjennomført som planlagt. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For halvannet år siden kunne hotellarving Emilie Stordalen (29) dele den hyggelige nyheten om at hun hadde forlovet seg med samboeren Jens Bredberg.

Stordalen har tidligere avslørt at det ville bli et vinterbryllup på Copperhill Mountain i Åre. Allerede søndag delte hotellarvingen på Instagram-story at de var på vei til den svenske vinterbyen.

Onsdag deler de imidlertid den tunge beskjeden om at bryllupet er blitt corona-avlyst. Det bekrefter Stordalen overfor VG.

FORLOVET: Emilie Stordalen forlovet seg! Det tok hele familien del i. Video: TV 2 Vis mer

- Vi har gledet oss i til å feire bryllupet vårt i halvannet år nå, og er selvsagt lei oss for at vi må utsette det, men i det store bildet og med tanke på alle konsekvensene pandemien har hatt for folk, er dette veldig smått, sier hun til avisen, og legger ikke skjul på at hun er lei seg.

200 gjester skulle feire brudeparet på Stordalen-hotellet Copperhill i Åre i Sverige.

Det er Petter Stordalen som tar regningen for tre dager med musikere, mat og drikke.

- Vi lever i land som har håndtert pandemien på en god måte til beste for alle, og omkostningene er høye for alle. Et bryllup kan man tross alt utsette, fortsetter hun.

Se og Hør har foreløpig ikke lykkes komme i kontakt med Emilie Stordalen.

Røpet forlovelse

Paret møttes for rundt ni år siden da Stordalen jobbet som stuepike på farens hotell The Thief. Hun studerte i utlandet, men var hjemme for sommeren da hun møtte sin nåværende forlovede på hotellet.

Det var først noen år senere de ble et par.

OM KJÆRESTEN: Petter Stordalen var blant gjestene på «Senkveld», og der åpnet han opp om kjæresten. Video: TV 2 Vis mer

Paret forlovet seg som nevnt for halvannet år siden, og frieriet fant sted på Sørlandet. Stordalen delte bildene fra det romantiske øyeblikket på Instagram.

I et intervju med VG Helg har hun tidligere avslørt hvordan det hele foregikk.

- Der sto han, fremførte en fin, liten tale og gikk ned på kne. Bak båthuset sto hele familien og tittet, selvfølgelig. Mamma, pappa og brødrene mine, litt som i en dårlig film, sa hun.

LES OGSÅ: Derfor er hun ikke med lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer