Må avlyse allerede utsatte konserter

- Han behandles for dobbeltsidig lungebetennelse, sier pressetalsmann.

SYK: Morrissey har vært nødt til å avlyse en rekke USA-konserter som følge av dårlig helse. Nå ligger han innlagt på sykehuset i San Francisco.  Foto: Stella Pictures
SYK: Morrissey har vært nødt til å avlyse en rekke USA-konserter som følge av dårlig helse. Nå ligger han innlagt på sykehuset i San Francisco. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den britiske artisten Steven Patrick Morrissey (53) er innlagt på sykehuset i San Francisco med dobbeltsidig lungebetennelse, skriver The Sun.

Artisten, som tidligere var medlem i bandet The Smiths, har den siste tiden slitt med helsa, og har vært nødt til å usette flere konserter.

Bare siden januar har han utsatt hele 19 konserter.

- Morrissey får for tiden behandling på sykehuset i San Francisco for dobbeltsidig lungebetennelse, men er forhåpentligvis å se på scenen igjen under Vive Latino Festival i Mexico City i midten av mars, forteller artistens pressetalsmann.

53-åringen er for tiden på turné i USA, og har vært nødt til å avlyse allerede utsatte konserter på grunn av tidligere sykdom.

Morrissey er kjent for å slenge med leppa, og da han i fjor opptrådde på en konsert i Buenos Aires i Argentina fikk hertugparet Kate og William (begge 30) gjennomgå. Hele bandet til Morrissey stilte opp i egenlagede t-skjorter med bryllupsbilde av paret påtrykket. Teksten på bildet la ikke skjul på musikernes følelser for paret: «Vi hater William og Kate» var budskapet under konserten.

Før han ble syk rakk 53-åringen å holde konsert i Portland, Oregon, i forrige uke, og stjernen kritiserte i den forbindelse arrangørene for det han beskrev som «ekstrem og tullete» sikkerhetspersonell.

- Plassér en sykelig fet MacDonalds-jente i en sikkerhetsuniform på et arrangement, og med ett er hun å regne som Eva Braun.

LES OGSÅ: Justin Bieber avlyser Lisboa-konserter han skulle holdt denne uken


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer