BARE VENNER: Tross hyppige romansespekulasjoner hevder Zac Efron og Alexandra Daddario at de bare er gode venner. Foto: NTB Scanpix
BARE VENNER: Tross hyppige romansespekulasjoner hevder Zac Efron og Alexandra Daddario at de bare er gode venner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Zac Efron og Alexandra Daddario:

Må avkrefte romanse­ryktene nok en gang

- Jeg aner ikke hva som startet det hele.

Publisert

Da Alexandra Daddario (32) la ut et bilde på Instagram i mai i fjor, der Zac Efron (30) kysser skuespilleren på kinnet, gikk det ikke lang tid før kjærlighetsryktene begynte å svirre.

Duoen hadde på den tiden akkurat spilt inn filmen« Baywatch» sammen, der det på skjermen er en tydelig romanse mellom deres karakterer.

Tross store overskrifter i tabloidavisene, avkreftet skuespillerne gang på gang at det var noen romanse mellom dem.

Nå har romanseryktene imidlertid blusset opp igjen, og Alexandra selv skjønner ikke hvorfor ...

Bare venner

På Instagram i disse dager observerer nemlig fansen en hyppig korrespondanse mellom Zac og Alexandra, der Zac blant annet har likt alle bildene som Alexandra legger ut.

- Vi er bare venner. Jeg og Zac har jobbet sammen, og vi er gode venner, forteller hun til People.

Skuespilleren, som trodde hun gjorde det hele ganske klart da hun uttalte seg om romanseryktene i fjor, kan ikke forstå hvor dette kommer fra.

- Jeg aner ikke hva som startet det hele, forteller hun til E!

Observert sammen

Avkreftelsen til tross, så skal duoen ha blitt observert sammen flere ganger på det som kan se ut som stevnemøter, ifølge People.

- De har vært av og på siden de jobbet sammen med filmen i fjor, men de dater ikke offisielt, har en kilde sagt til nettstedet.

People har også samlet en rekke eksempler på at Zac har likt flere av bildene til sin tidligere kollega.

Saken fortsetter under bildet.

GODE VENNER: Zac Efron og Alexandra Daddario under innspillingen av «Baywatch». Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Zac Efron og Alexandra Daddario under innspillingen av «Baywatch». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da Alexandra ble konfrontert med romanseryktene i fjor, kunne hun imidlertid forstå hvorfor mange kunne tro at det var noe på gang mellom dem.

- Det gir mening, ettersom vi spiller hverandres kjærlighetsinteresse i filmen, uttalte hun den gang, ifølge News.com.

I et intervju med The Sunday Times har Zac Efron tidligere fortalt at det er vanskelig for ham å ha et normalt kjærlighetsliv i Hollywood, ettersom alle jenter han viser seg sammen med får veldig mye oppmerksomhet. Dette i tillegg til at det raskt oppstår rykter som ikke er sanne.

- Jeg tror jeg aldri kommer til å kunne date normalt. Alle jeg dater vil ha en eller annen oppfatning før de har møtt meg uansett, sa Efron i intervjuet.

Liten suksess på Tinder

Skuespilleren kunne også røpe at selv på datingappen Tinder var det lite napp å få for ham.

- Utrolig nok, da jeg fikk meg Tinder, så var det ingen som «likte» meg slik at vi kunne begynne å chatte. De trodde kontoen var falsk, sa Efron i avisintervjuet.

30-åringen har imidlertid hatt langvarige forhold tidligere.

Det ble slutt mellom Zac og modellen Sami Miro i mai 2016, etter at de to hadde vært sammen i et par år.

Før der igjen var filmstjernen sammen med skuespillerkollega Vanessa Hudgens fra «High School Musical». Disse to var sammen fra 2006 til 2010.

LES OGSÅ: Nå har realitystjernen giftet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer