OPPFØLGER: Det blir ikke lett å spille inn oppfølgeren til "Transformers" men èn finger for lite...Her er Shia med motspiller Megan Fox. Foto: All Over Press
OPPFØLGER: Det blir ikke lett å spille inn oppfølgeren til "Transformers" men èn finger for lite...Her er Shia med motspiller Megan Fox. Foto: All Over PressVis mer

Må amputere fingeren?

Det fatale bilkrasjet kan forandre livet til "Transformers"-stjernen.

SEHER.NO: "Transformers" og "Indiana Jones"-stjernen Shia LaBeouf (22) ble i slutten av juli arrestert etter å angivelig ha fyllekjørt og ha krasjet bilen i et lyskryss i Los Angeles.

Vitner skal ha sett ham helle i seg alkohol før han satte seg i bilen, men politietterforskningen har så langt kommet fram til at Shia ikke hadde skylden, fordi den andre parten kjørte på rødt lys.
Uansett hva som blir utfallet rettslig, så har Shia allerede fått smake konsekvensene. Fredag ble hånden hans operert i en fire timers lang operasjon, melder CBS.

Men operasjonen gikk ikke som forventet, og nå risikerer Shia å måtte amputere sin venstre lillefinger, melder Star Magazine.

Legene har ifølge magasinet ikke klart å redde fingeren til 22-åringen etter bilulykken, noe som kommer til å få konsekvenser for den kommende "Transformers"-oppfølgeren.

- Shia ringte produsentene i går og fortalte det til dem, forteller en kilde innenfor filmbransjen til PopCrunch.

Tidligere ble det avslørt at hans kollega i den kommende "Transformers"-filmen, Isabel Lucas (23), var med ham i bilen da han krasjet. Men hun slapp fra ulykken uten skader.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Etterlyst av politiet