Tone Damli:

- Lyst til å ha mulighetene åpne

Åpner seg om fremtiden.

ÅPNER OPP: Tone Damli og samboeren Markus Foss åpner opp om fremtidplaner i nyeste episode av «Råning med Tone». Foto: Heiko Junge / NTB
ÅPNER OPP: Tone Damli og samboeren Markus Foss åpner opp om fremtidplaner i nyeste episode av «Råning med Tone». Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I den nyeste episoden av Tone Damlis (33) podkast «Råning med Tone» er det hennes kjæreste og samboer Markus Foss (38) som er med på kjøreturen. De har holdt sammen de siste åtte årene.

Gjennom de 43 minuttene får lytterne et innblikk i hvordan kjæresteparet møttes, hvordan de fungerer i det daglige med to barn og hvilke fremtidsplaner de har.

- Har vi noen mål?

Én ting er særdeles viktig for artisten å finne ut av, og selv om svaret fra makkeren ikke er soleklart og tydelig, kan de røpe hva som vil være neste steg i forholdet:

GRAVID: Artisen Tone Damli åpner seg om hvordan graviditeten påvirker sexlysten i Iselin Guttormsens podkast «G-punktet». Vis mer

- Hva tenker du om fremtiden? Har vi noen mål? Skal vi gifte oss, for eksempel? Spør Damli.

- Ja det tenker jeg at vi skal når tiden er inne for det. Du vet at jeg liker å drysse de store tingene i livet litt utover. Som å bli kjærester, få barn, flytte inn i hus, svarer samboeren.

Et lignende svar ga han også Se og Hør i 2019Stordalens halloweenfest. Se og Hør spurte han da om det ikke var på tide med en ring.

- Jeg er litt usikker, nei da, ikke usikker på Tone, men jeg er keen på å dele livets gleder utover.

Sangeren uttrykker at hun ikke er så veldig interessert i å stå brud når hun er «alt for rynkete», men Foss lar seg ikke stresse av den grunn.

Se og Hør har vært i kontakt med Damlis manager, David Eriksen, som opplyser om at de ikke har noen kommentar utover det som fremkommer i podkasten.

Kjent hverandre lenge

I podkastepisoden kommer det også frem at paret har kjent hverandre i mange år. Tone Damli var 17 år da hun la øynene på Foss for første gang. Han var da 23 år og hadde kjæreste.

BLE SOM LOVET: Niklas Baarli og Benjamin Silseth fortalte om hvordan bryllupet og bryllupsnatta foregikk. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Sofie Losen. Vis mer

Etter noen år møttes de igjen, begge single og klare for hverandre. Da gikk det fort mellom paret, og som 25-åring ble artisten gravid med datteren Billie (7). I oktober i fjor kom deres andre barn, sønnen Marlon.

Hun avslører i episoden at hun ikke vil utelukke muligheten for flere barn, men at det var snakk om at samboeren skulle «kappe av strengen» etter at sistemann kom.

- Vi er fortsatt relativt unge, og jeg har lyst til å ha mulighetene åpne for at det kan skje, selv om jeg alltid har sett for meg to barn. Det frister ikke med en unge til akkurat nå, men vi får se. Man vet aldri.

BRUDD: I «Singletown» vitnet vi at Emir gikk ned på kne og fridde til sin Charlotte. Lykken snudde og det tidligere paret avslørte at de ikke lenger er forlovet. Video: Rød Løper Vis mer

Et husmareritt

Paret ytrer sin begeistring i episoden for at familien på fire endelig har kommet seg på plass i det nye huset. Det skulle ta seks år før det stod ferdigstilt på Blommenholm i Bærum.

Det hele startet i 2015, da Damli og Foss kjøpte «Villa Solum» for 9,5 millioner kroner, en villa paret planla å pusse opp. I januar 2018 ble det imidlertid kjent at paret hadde revet villaen for å bygge nytt. Dette medførte et gigantgebyr på 400 000 kroner fra kommunen, ettersom det ble slått fast at de ikke hadde tillatelse til rivingen.

Det gikk halvannet år før de var i gang med å restaurere huset, og gjennom Instagrams historiefunksjon delte Damli noen smakebiter fra deres nye hjem.

Hun avslørte blant annet at hun og Foss har sitt eget «master bad» med både dobbel dusj, dobbel vask og badekar. I tillegg beskrev hun rommet der det bygges walk-in-closet som «det beste rommet i hele huset».

LES OGSÅ: - Det har vært overveldende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer