NYTT SHOW: Dagfinn Lyngbø har allerede reservert Ole Bull Scene i Bergen for hele 2008.  Foto: SCANPIX
NYTT SHOW: Dagfinn Lyngbø har allerede reservert Ole Bull Scene i Bergen for hele 2008. Foto: SCANPIXVis mer

Lyngbø om familie-lykken

Suksessshowet "Ka e vitsen?" har gjort Dagfinn Lyngbø en rik mann. Nå er han lykkelig på hjemmebane også.

Ler mer enn de fleste!


SEHER.NO:  Dagfinn Lyngbø (34) har hatt knallsuksess med enmannsshowet "Ka é vitsen?", som har blitt sett av 110 000 nordmenn og omsatt for 33 millioner kroner. 


Nå er komikeren i full gang med forberedelser til et nytt show. Tekstene til showet er ikke påbegynt ennå, men han ser ikke bort ifra at han også denne gangen vil hente inspirasjon fra sitt eget liv.


Mens det første showet var preget av komikerens opplevelse av sårbarhet og ensomhet, henter han denne gangen inspirasjon fra sin nye tilværelse som ektemann og far. 


- Jeg skriver som regel på grunnlag av mine egne erfaringer, og hvis det å bli far er så altoppslukende som jeg tror det er, vil jeg ikke slippe opp for stoff med det første, sier Lyngbø til VG.


Dagfinn er gift med komikeren Pernille Sørensen (29), og hun venter parets første barn i august. Han forteller at de gjerne hjelper hverandre hvis de står fast med en tekst, men at familielivet ikke er et eneste langt standup-show.


- Vi er helt vanlige, vi spiser brødskiver og ser på TV som alle andre. Men vi ler nok kanskje litt mer enn gjennomsnittet, sier komikeren til VG.