LYN-SJOKK: Alexander Rybak og Carola (med ryggen til) har her nettopp evakuert scenen. Foto: Anders Myhren / Seher.no
LYN-SJOKK: Alexander Rybak og Carola (med ryggen til) har her nettopp evakuert scenen. Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

Lynet slo ned på Grensen

Smalt i bakken bare meter fra Carola og Alexander Rybak.

HALDEN/OSLO (Seher.no): Det ble dramatisk under prøvene foran innspillingen av TV 2-storsatsingen "Allsang på Grensen" onsdag ettermiddag.

Mens Alexander Rybak (23) og Carola Häggqvist (42) sang seg igjennom duetten de skal fremføre under sendingen torsdag, slo plutselig naturkreftene til.

De to skandindinaviske superstjernene var midt Michael Jackson-låta "I'll Be There" - som de fremfører som en hyllest til den avdøde poplegenden - da de brått ble stoppet av at lynet smalt ned like ved scenen.

- Det slo ned bare fem meter fra oss, forteller Seher-no-reporter Bjørn Ekker.

Reaksjonen blant artistene, som befant seg omtrent 25 meter fra stedet hvor lynet smalt i bakken, var umiddelbar, og scenen var tømt for mennesker på sekunder.

Prøvene er stoppet inntil videre.

- Scenen ble evakuert uimiddelbart og etter hva jeg har hørt var det på en haug bak scenen at lynet slo ned. Det er klart dette oppleves som dramatisk, men nå ser det ut til at tordenskyene beveger seg vekk, sier TV 2s presseansvarlige Alex Iversen til Seher.no.

Iversen sto selv like i nærheten og innrømmer at det var en nokså skremmende opplevelse.

- De var akkurat som om lufta var elektrisk. Jeg skvatt til, forteller den erfarne mediemannen.

- Hva om dette hadde skjedd under sending?

- Det er et godt spørsmål. Nå er jo ikke dette live. De heldigste hadde vel fått Carole i fanget, svarer Iversen humoristisk.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Robinson-deltager truffet av lynet