Tone Damli:

- Lykketrusen er borte

Artisten forventer å komme seg gjennom kvelden.

NY UKE: Tone Damli forteller om sin neste «Stjernekamp»-opptreden. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NY UKE: Tone Damli forteller om sin neste «Stjernekamp»-opptreden. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Et knippe håpefulle artister viser for tiden frem talentet sitt i ulike sjangre i programmet «Stjernekamp» på NRK. Lørdagens tema er opera, og Tone Damli (35) er blant artistene som skal vise frem sine operaferdigheter.

Til tross for at hun må lære seg operateksten på fransk, er hun ikke like stresset som forrige lørdag. I et innlegg på Instagram delte hun om de vonde følelsene hun kjente på før sendingen.

- Veldig vanskelig

- Jeg er ferdig med forrige uke. Denne sjangeren leder mer mot en morsom kveld. Skulle man ikke få til opera går det på en måte greit, sier Damli når Se og Hør møter henne under «Stjernekamp»-prøvene.

NRK innrømmer produksjonstabbe etter premieren på Stjernekamp. Video: NRK. Vis mer

Men artistens prestasjonsangst er der fortsatt:

- Jeg har hatt noen timer med søskenbarnet mitt som er operasanger, og man blir ikke operasanger på fire timer. Han har jo studert dette gjennom mange år.

Damli forklarer videre at hun bare forventer å komme seg gjennom kvelden.

- Man blir jo stresset når man står der, og jeg synes det er vanskelig å være vulgær. Det ser lett ut, men det er veldig vanskelig.

Jan Thomas sin kjære Harlem Alexander er med på «Skal vi danse», men han legger ikke skjul på at han vil se på Tone Damli på «Stjernekamp» også. Video: Jenny Emilie Aas/Nora Skavhaug Vis mer

Trappeløp før sending

Da Damli var med på «Skal vi danse» i 2006 kunne hun fortelle at hun kjøpte seg en lykketruse fra Calvin Klein hver eneste uke.

Det ser derimot ut til at den rutinen er lagt vekk denne gangen.

- Lykketrusen er borte. Det ble jo dyrt å kjøpe den lykketrusen hver gang. Jeg endte opp med å kjøpe Calvin Klein-truser i ti uker.

LYKKETRUSA: Tone Damli med lykketrusen i hånden. Foto: Tore Skaar / Se og Hør.
LYKKETRUSA: Tone Damli med lykketrusen i hånden. Foto: Tore Skaar / Se og Hør. Vis mer

- Jeg har prøvd å legge fra meg sånne ting som man må gjøre, men jeg vandrer mye rundt. Jeg har ikke ro i rumpa, så det blir mange skritt på meg.

Damli forteller blant annet at hun har fått råd av «coachen» sin om å løpe opp trapper før sending for å få i gang kroppen.

Her der første episode av Motepolitiet Live med Jan Thomas! Første gjest er Tone Damli. Video: Jenny Emilie Aas/Dennis Appelong/Håvard Bjørnerem/Se og Hør. Vis mer

LES OGSÅ: - Det var et enkelt valg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer