Jack Osbourne:

Lykken smiler igjen etter skilsmissen

Realitystjernen har fått ny kjæreste.

SKILTE LAG: Jack og Lisa Osbourne gikk hver til sitt i 2018. De har tre barn sammen. Foto: NTB Scanpix
SKILTE LAG: Jack og Lisa Osbourne gikk hver til sitt i 2018. De har tre barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I mai i fjor kom nyheten om at Jack Osbourne (34) og kona Lisa (32) skulle skilles etter seks år som ektepar. Duoen giftet seg på Hawaii i oktober 2012 og har døtrene Pearl Clementine (7), Andy Rose (4) og Minnie Theodora (1) sammen.

«(..) Det er best for familien vår nå at vi går fra hverandre, og forblir bestevenner som er opptatte av å oppdra barna sammen. Vi hadde syv vakre år som par, fylt med fantastiske øyeblikk og vi vil være evig takknemlige for det. Vi har tre vakre barn som vi elsker mer enn alt. Vi er skuffet, men føler oss trygge på at vi kommer til å fortsette og gro forholdet vårt som foreldre og bestevenner», delte de den gang i en felles uttalelse på Instagram.

På lunsj med svigermor

Bruddet kom nok som en stor overraskelse på mange ettersom paret hadde blitt foreldre til lille Minnie bare tre måneder tidligere.

Til tross for at Jack og Lisa har gått hver til sitt, så virker de å ha klart å beholde vennskapet og samarbeider tett om oppdagelsen av barna, slik de også planla.

- Det går bra med dem begge to. De kommer godt overens som venner og er involverte som en familie med barna, fortalte en kilde til People like etter at skilsmissen ble ferdigstilt i mars i år.

Nå ser det også ut til at lykken smiler igjen til Jack.

Under American Music Awards forrige uke dukket nemlig realitystjernen opp hånd i hånd med det som da ble omtalt som en mystisk kvinne. De to stilte smilende opp på bilde sammen inne i salen, og 34-åringen postet også flere bilder fra kvelden sammen med sin nye flamme på sin egen Instagram.

Dagen etter ble identiteten til «den mystiske kvinnen» avslørt av People som Aree Gearhart. Og hun virker allerede å være godtatt av Osbourne-familien.

Tirsdag spiste nemlig det nye paret lunsj med Jacks mor, Sharon Osbourne (67), og hans søster, Kelly Osbourne (35), på cafeen Joan’s on Third i Los Angeles, skriver nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

Vis mer

Skandalefamilie

Ekteparet Ozzy (70) og Sharon Osbourne delte i mange år sine opp- og nedturer med TV-seerne i den kontroversielle realityserien «The Osbournes».

I fire år fulgte kameraene duoens stormfulle ekteskap og deres elleville påfunn sammen med sine to yngste barn Jack og Kelly.

Eldstedatteren Amiee (36) ville ikke være med på TV-galskapen - som nesten holdt på å ta knekken på familien.

«Black Sabbath»-vokalisten slet i en årrekke med store rusproblemer, og i 2013 hadde han et tilbakefall - etter å ha holdt seg rusfri i syv år.

I 2015 avslørte Jack at han hadde vært edru i 12 år.

- Dette betyr tre ting: 1 - Jeg har hatt det mest fantastiske og velsignede livet. 2 - Dette er bevis på at man fortsatt kan ha det morsomt som edru. 3 - Jeg er i ferd med å bli gammel, skrev han på Instagram den gang, ifølge Contact Music.

Trebarnsfaren havnet på rehab allerede da han var 17 år gammel etter å ha blitt avhengig av det smertestillende middelet OxyContin. Han slet også med alkoholproblemer i ung alder.

Vis mer

LES OGSÅ: Jennifer Aniston feiret Thanksgiving med eksmannen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer