Kendra Wilkinson:

Lykken smiler igjen etter skilsmissen

- Det har krevd mye tålmodighet, empati og disiplin.

<strong>FORELSKET:</strong> Kendra Wilkinson kan på Instagram avsløre at hun er forelsket igjen - og ikke i hvem som helst. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Kendra Wilkinson kan på Instagram avsløre at hun er forelsket igjen - og ikke i hvem som helst. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I april var skilsmissen mellom Kendra Wilkinson (33) og den tidligere amerikanske fotballstjernen Hank Baskett (36) et faktum - etter at bruddryktene hadde versert i lang tid.

Det bekreftet Kendra selv i et langt og hjerteskjærende innlegg på Instagram.

- I dag er den siste dagen jeg er gift med denne vakre mannen. Jeg kommer alltid til å elske Hank, men nå må vi gå våre egne veier, skrev hun åpenhjertig.

33-åringen ble for alvor kjent gjennom realityserien «The Girls Next Door», der hun fra 2004 til 2008 bodde på Playboy Mansion og var en av nå avdøde Hugh Hefners tre kjærester.

Kort tid etter at hun flyttet fra Playboy Mansion fant Kendra lykken med Hank, og i juni 2009 ble de to erklært rette ektefolk. Eksparet har sønnen Hank IV (8) og datteren Alijah (4) sammen.

<strong>BRUDD:</strong> I april skilte Kendra og Hank seg, etter ni år sammen. Her avbildet med sønnen Hank IV i 2012. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: I april skilte Kendra og Hank seg, etter ni år sammen. Her avbildet med sønnen Hank IV i 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er liten tvil om at tiden etter skilsmissen var tung for den tidligere Playboy-modellen, som blant annet drakk seg full og delte en rekke videoer og bilder i sosiale medier kort tid etter at nyheten ble kjent.

Nå, syv måneder senere, ser det derimot ut til at lykken smiler til Kendra igjen.

- Jeg har datet i det siste

Mandag delte nemlig 33-åringen et bilde av seg selv på Instagram der hun kunne fortelle at hun er forelsket igjen. Denne gang er hun derimot ikke forelsket i en ny mann, men i seg selv, ifølge E! News.

- Jeg har datet meg selv i det siste. Blitt kjent med meg selv, og til og med blitt forelsket. Kjærlighet og lykke er ekte, uten å vente på at noen eller noe gjør det for deg, skriver hun.

Videre kan Kendra fortelle at veien til å elske seg selv har krevd mye tålmodighet, empati og disiplin.

I kommentarfeltet deler en rekke fans sine egne historier, og støtter Kendra.

- Noen ganger må du finne deg selv og elske den du er før du kan finne den rette personen. Jeg gikk gjennom en skilsmisse og en periode som alenemor før jeg møtte min sjelevenn, skriver en.

<strong>LYKKELIG:</strong> Kendra stortrives som mor til Hank IV og Alijah. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG: Kendra stortrives som mor til Hank IV og Alijah. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har vært singel i to år nå, og det er helt fantastisk. Sett pris på dette øyeblikket, det er ikke sikkert du får oppleve det igjen, skriver en annen.

Utroskapsskandale

Kendra og Hank hadde et tilsynelatende lykkelig ekteskap før det i 2014 ble kjent at sistnevnte hadde hatt et sidesprang med en transseksuell modell.

Nyheten om utroskapen kom kun få uker etter at realitystjernen hadde født deres andre barn - og Kendra reagerte blant annet med å skylle gifteringen i do.

Allikevel ville ikke 33-åringen ta noen drastiske valg angående ekteskapet, av hensyn til barna. Duoen holdt sammen i to år til, før de gikk hver til sitt.

LES OGSÅ: Dronningene deler en stor sorg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer