Lykken smiler igjen etter skilsmissen

- Will Arnett dater Billy Joels eks-kone, melder RadarOnline.com.

NYTT PAR: Will Arnett skal ha falt for kjendiskokken Katie Lee Joel. Foto: FAME FLYNET
NYTT PAR: Will Arnett skal ha falt for kjendiskokken Katie Lee Joel. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter nesten ti år som ektepar skilte komikerene Will Arnett (43) og Amy Poehler (41) lag i september i fjor.

Kort tid etter skilsmissen fant Poehler tonen med nok en komiker, ni år yngre Nick Kroll (34), kjent fra «The Kroll Show».

Nå skal også Arnett ha lagt den tunge tiden bak seg, og innledet et forhold til kjendiskokken Katie Lee Joel (31), som er eks-kona til artisten Billy Joel (64), skriver RadarOnline.com.

- Katie har fortalt alle vennene sine hvor lykkelig hun er over å date Will, forteller en venn til nettstedet.

Det eneste 31-åringen ikke setter pris på med forholdet er hvor mye Poehler maser når det gjelder barna Archibald (5) og Abel (3).

- Katie klager hele tiden på at Amy krever for mye av Will når det kommer til hans ansvar og forpliktelser ovenfor ungene, sier kilden.

Selv har hun ingen barn og er heller ikke vant med å ha to smårollinger hengende i skjørtene.

- Katie må innse at må klare å takle både Amy og barna hvis hun vil at forholdet til Will skal fungere, forteller vennen.LES OGSÅ: - Jeg var ikke utro - vi er separert

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer