Emma Roberts:

Lykken smiler igjen etter bruddet

- Ta godt vare på dronningen vår.

FORELSKET? Emma Roberts skal ha fått seg ny kjæreste. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB
FORELSKET? Emma Roberts skal ha fått seg ny kjæreste. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I januar kom nyheten om at stjerneparet Emma Roberts (31) og Garrett Hedlund (38) hadde gjort det slutt etter nesten tre år som kjærester.

Bruddet kom et knapt år etter at duoen hadde blitt foreldre til sønnen Rhodes (21 mnd.).

«Skikkelig morsom»

Nå kan det imidlertid se ut som om lykken smiler på nytt for Roberts. Hun skal nemlig ha falt for skuespillerkollega Cody John (32), melder E! News.

Ifølge en kilde nettstedet har snakket med, så har duoen datet i to måneder etter at de traff hverandre gjennom venner i underholdningsbransjen. De har foreløpig gått rolig frem i den gryende romansen.

FLYTTER: Kristin Gjelsvik flytter straks til Stavanger med familien. Men først skal huset i Drammen selges. Reporter: Kine Falch. Video: Dennis Appelong Hagbru. Klipp: Nora Skavhaug Vis mer

- Emma er forsiktig med å introdusere sønnen sin til nye mennesker, men vet at dagen snart vil komme. Hun elsker Codys personlighet. Han er skikkelig morsom og de har det veldig gøy sammen, forteller kilden.

John, kjent fra serier som «Wu-Tang: An American Saga» og «In the Dark», delte også nylig dette kyssebildet av seg selv og «American Horror Story»-stjernen på Instagram.

«Sweet sweet» står det som tekst.

Emma Roberts er også tagget i bildet og det har selvfølgelig fansen fått med seg.

- Ta godt vare på dronningen vår, skriver en.

- Søtt par, mener en annen.

- Hotte mennesker som gjør hotte ting, skrytes det.

- Jeg blir sur hvis dette blir slettet, kommenterer enda en.

Roberts har tidligere vært forlovet med skuespilleren Evan Peters (35), og før det i det hele tatt ble kjent at bryllupet var avlyst, ble hun koblet til Garrett Hedlund.

Roberts og Peters' «av og på»-forhold startet allerede i 2012, og var preget av en rekke opp- og nedturer frem til det ble slutt i 2019.

LES OGSÅ: Uttaler seg etter eksens bryllup

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer